Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Rob Lowe: Potukao sam se sa Tomom Cruiseom
Rob Lowe je nedavno otkrio kako su se on i Tom Cruise potukli dok su zajedno snimali film i koliko košta slava

Rob Lowe: Potukao sam se sa Tomom Cruiseom

Foto: PRphotos

Rob Lowe je za Daily Telegraph nedavno otkrio kako su se on i Tom Cruise potukli na setu dok su zajedno snimali film, koliko ga je koštala holivudska slava i kako je upropastio svoju vezu sa princezom Stephanie od Monaka.

Čitava ova “ispovijest”, uslijedila je zbog promocije autobiografske knjige - Stories I Only Tell My Friends (Priče koje pričam samo svojim prijateljima).

Tokom snimanja tinejdžerskog filma Brat Pack star, Lowe i Cruise trebali su uvježbati scenu tučnjave. No, Rob se malo previše unio u čitavu priču i slučajno je udario Toma Cruisea prejako. Tom je na to uzvratio žešćim udarcem, a čitava stvar je na kraju toliko eskalirala da su ih morali razdvajati.

 
- Iako tako ne izgleda, Tom je lud za svakom vrstom natjecanja, on jednostavno mora biti prvi u svemu, ali to je ono što ja zaista volim kod njega. On nikada ne odustaje - rekao je Rob.
 
Glumac je ovom prilikom otkrio kako se slava veoma loše odrazila na njega i da se previše “zabavljao”.
 
- Opijao sam se, drogirao... Jednostavno, ništa nisam radio onako kako treba. Nisam umio uskoristiti to što sam dobio na pravi način, taj teret je jednostavno bio pretežak za mene - kaže.
 
Upravo takvo ponašanje je uništilo, kako Lowe kaže, prelijepu romansu koju je 1988. godine imao sa princezom Stephanie od Monaka, ali i unazadilo čitavu njegovu karijeru.
 
- Nikada nisam imao snage reći, 'slušaj sada snimam film i ti jednostavno moraš otići od mene dok to ne završim i ostaviti me na miru. Za razliku od mene, Tom je to itekako znao napraviti. I sada to zna. Njemu je film, dok ga snima, uvijek na prvom mjestu - dodao je Rob Lowe.

J.K.



 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala