Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Svoj redateljski prvijenac Jolie nazvala U zemlji krvi i meda
Veoma sam uzbuđena jer će svi vidjeti neizmjeran talent glumaca sa područja bivše Jugoslavije, rekla je Angelina

Svoj redateljski prvijenac Jolie nazvala "U zemlji krvi i meda"

Foto: PRphotos

Film, čija je radnja smještena u Bosni i Hercegovini, a u kom igraju brojni glumci iz regije, zvat će se In the Land of Blood and Honey (U zemlji krvi i meda/dobra i zla), obznanila je na Festivalu u Cannesu glumica i novopečena redateljica Angelina Jolie.

Kako prenosi Hollywood Reporter službena premijera ovog filma zakazana je za 23. prosinac u SAD-u, a  Angelina je izjavila kako nije bilo lako donijeti odluku o nazivu filma te da je imala mnogo ideja za naslov.

 
- To je težak film i želite pronaći pravi naslov koji će zaista pomoći gledatelju da zna u što se upušta. Film je specifična priča o ratu u Bosni, ali je također i univerzalna priča. Htjela sam ispričati priču kako na ljudske odnose i ponašanje utječe život u ratnom okruženju - rekla Jolie.

- Bivša Jugoslavija ima bogatu povijest dramske umjetnosti, glumci su bili odlični i bila mi je čast raditi s njima. Veoma sam uzbuđena jer će svi vidjeti njihov neizmjeran talent - dodala je holivudska zvijezda.

Angelina Jolie trenutačno se nalazi u Cannesu, promovirajući film Kung fu panda 2, u kome je posudila glas jednom od likova.

J.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #2
    0 0
    Metronome metronome @ 17.5.2011. 2:37
    Potpisujem, Argonaut. Osim što je ovo 'vremešna Angelina' sasvim suvišno, ako mu ej svrha da ju podcijeni. Vremešan je i Clint Eastwood pa stvara sjajne filmove.
  • #1
    0 0
    argonaut argonaut @ 16.5.2011. 20:38

    Rezimirajmo:

    Holivudske zvijezde o ratu na "ovim prostorima" uglavnom ne znaju ništa, ne znaju ništa ni o krvavim američkim pohodima diljem svijeta u posljednjih dvadesetak godina, vjerojatno smatrajući kako njihovi vojnici oslabađaju neka tamo plemena od svega, pa i i života, ne zaboravimo naftu. O čemu svjedoče izjave brojnih glumaca nakon što je Osama bin Laden smaknut umjesto da bude priveden, suđen i osuđen. Ako ne znaju ništa o pohodima svojih vojnika kako bi onda Amerikanci, skloni rasističkim predrasudama, mogli nešto znati o ratu u, primjerice, Bosni i Hercegovini, pogotovo to ne može znati Angelina Jolie na temelju njenog teatralnog putovanja po Bosni."Velika redateljica", kako joj tepaju neki mediji, misleći da smo mi svi jedva završili srednju školu kao neki vlasnici nekih opskurnih portala, još nije snimila niti jedan film, njen prvijenac je upravo o ratu u BiH te se to može smatrati svojevrsnim eksperimentom, pritom je u svoja promidžbena kola upregnula ostarjele glumačke rage s ovih prostora, poput Rade Šerbedžije.

    Ne ide taj film bez problema, nakon što su lokalni šerifi pokušali u Bosni zabraniti snimanje filma na" autentičnim lokacijama" shvativši svu patetiku Angeline Jolie, posvađala se i s producentima, koji su joj se usudili prigovoriti na pretjeranoj dužini filma te su joj rekli da neke dijelove treba izrezati. Nisu neki producenti poput Brada Pitta, poslušni i spremni skakati na svaki mig već vremešne Angeline. Angelina je odbila izrezati dio filma, koji traje preduga tri sata, gotovo kao Flemingova saga o "starom Jugu" ( Prohujalo s vihorom iliti "Zameo ih vjetar " ), i u kojem se u epizodnoj ulozi pojavljuje Brad Pitt i umire na platnu, tog umiranja su Brada Pitta pokušali poštedjeti producenti jer "njegovo umiranje" nije bitno za radnju, međutim, bitno je za reklamu filma i Angelina to zna. 

Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala