Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Selma Hayek i Banderas: Sjajno je ostarjeti u Hollywoodu!
Na početku karijere stalno su me plašili, rekla je Hayek prilikom promocije crtića "Mačak u čizmama"

Selma Hayek i Banderas: Sjajno je ostarjeti u Hollywoodu!

Foto: PRphotos

Biti hispanskog i porijekla i starjeti nisu više prepreke kakve su nekad bile, kažu Antonio Banderas i Salma Hayek.

- Kada sam započinjala karijeru, uloge za glumce hispanskog porijekla bile su vrlo ograničene. Bila su samo dva tipa uloga koje si mogao igrati. No, sada možemo igrati mačke. Ok je biti hispanskog porijekla, čak i ako si mačka - rekla je Hayek na filmskom festivalu u Cannesu, prilikom promocije animiranog filma Mačak u čizmama u kojem je posudila glas glavnom ženskom liku.

- Mačke su tradicionalno igrali Britanci - dodao je Banderas, koji se pojavljuje u crtiću kao Mačak u čizmama.

- Kada sam stigao u Hoolywood, nisam se pretvarao da sam dečko iz Oklahome. To sam što jesam. Nasreću, hispanska zajednica nabujala je u zadnje 22 godine, otkako sam došao. Dogodila se eksplozija u Hollywoodu, što je samo odraz društva u kojem živimo - kaže Banderas.

U najnovijem crtiću, Banderas reprizira ulogu koju je igrao u zadnja tri Shreka, onu Mačka u čizmama, malog mačka sa velikim srcem, mnogo ideja i još većim egom. Riječ je o filmu prethodniku Shreka, koji prati Mačkove avanture prije nego je susreo zelenog Ogra.


Dob je još jedna stvar za koju Banderas i Hayek smatraju kako se uspješno prevazišla. Banderas ponosno ističe svojih 50 godina, dok Hayek (44) kaže kako joj je ovo najbolje doba u karijeri, sa četiri filma u pripremi ove godine i poslom u kojem uživa više nego ikad.

- Ono što vas čini starim je kada prestanete biti uzbuđeni oko života. Kada uzbuđenje prestane, više ne volite ono što radite i niste dobri u tome - kaže zanosna Salma.

- Kada sam započinjala karijeru, stalno su me plašili. Rekli su mi da zaboravim na karijeru kada uđem u tridesete. Samnom to nije slučaj. Meni je divno starjeti u Hollywoodu - dodala je.

J.K.
 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala