Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Jodie Foster: Najbolji film Mela Gibsona je The Beaver!
Drama "The Beaver" je priča o Walteru Blacku koji je izgubio sve te očajnički želi povratiti ono što je nekada imao

Jodie Foster: Najbolji film Mela Gibsona je "The Beaver"!

Nakon pauziranja filma od strane studija, zbog ekscesa Mela Gibsona, film "The Beaver" redateljice i sporedne glumice Jodie Foster mnoge je jako zainteresirao, a ove dane se prikazuje i na filmskom festivalu u Cannesu. Redateljica je tako izjavila i kako je Gibsonova uloga u filmu njegova najbolja uloga ikada do sada.


- Gledatelji će biti jako iznenađeni sadržajem i temom bez obzira na naslov i to ponajviše zbog Gibsonove predanosti i entuzijazma. Film je sam po sebi nekonvencionalan i nije nešto što ste do sada ikada vidjeli. Na neki način je iskrivljen i kreiran u zanimljivom tonu. A ako možete prihvatiti to, onda možete i sam naslov filma - pojasnila je Foster te istaknula kako je Gibson bio iznimno profesionalan na setu, unatoč nemilim događajima iz njegove nedavne prošlosti. Kazala je i kako je Gibson nevjerojatno šarmantan i duhovit te da je on jedina osoba koju je vidjela u toj zahtjevnoj ulozi.


"The Beaver" je priča o Walteru Blacku (Mel Gibson), osobi u dubokoj depresiji. Nekoć uspješan obiteljski čovjek, sada prazna duša. Što god probao, ništa ga ne može povratiti u život i izbaviti iz depresivnog stanja. Sve dok jednog dana ne pronađe lutku dabra u smeću, koja postaje njegov glas, njegova osobina. Kroz dabra, Walter prenosi svoje emocije, svoje riječi i misli prema ljudima oko sebe te prema svojoj otuđenoj obitelji. Dabar mu služi kao mala distanca između njega samog i ostatka svijeta koji ga toliko muči."The Beaver" je i tužna priča o čovjeku koji je izgubio sve te očajnički želi povratiti ono što je nekada imao.

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala