Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


VIDEO: Unatoč lošijim ocjenama pobijedili Marija Borić i E. Baučić
U napetom finalu HRT-ovog showa "Zvijezde pjevaju" pobjeda je za dlaku izmakla Nataši Janjić i Marku Tolji

VIDEO: Unatoč lošijim ocjenama pobijedili Marija Borić i E. Baučić

Foto: YouTube screenshot

Veliko finale petog po redu HRT-ovog showa Zvijezde pjevaju do zadnjeg je trena bilo vrlo napeto. Iako su glumica Nataša Janjić i mladi Riječanin Marko Tolja slovili za favorite tijekom cijelog natjecanja, pobjedu su im za dlaku odnijeli Marija Borić i Ervin Baučić.

Vidno ganuta i iznenađena pobjednica Marija, sa suzom u oku, zahvalila se svima na podršci. - Stvarno sam uživala u showu i žao mi je što je tome sada došao kraj - rekla je Marija.

Nakon izvedbe triju pjesama u finalnoj emisiji Nataša i Marko su prema glasovima žirija bili na prvom mjestu s osvojenih 120 bodova dok su Marija i Ervin imali tri boda manje. No, iako su simpatije žirija očito bile na strani Nataše i Marka, publika je imala drugačiji sluh. Publika, njih 150.000, koliko ih je u subotu glasalo za natjecatelje showa, kao favorite je izabrala Mariju i Ervina.

Show su otvorili Marija i Ervin sa izvedbom pjesme iz mjuzikla Fantom u operi i odmah su od žirija nagrađeni isključivo desetkama.

Nataša Janjić i Marko Tolja još jednom su u showu otpjevali pjesmu Stine Olivera Dragojevića, a žiri je njihovu izvedbu također nagradio najvećim mogućim ocjenama.

Marija i Ervin potom su uzvratili s hitom All Around The World i dobili još jedan niz desetki. Zatim su Nataša i Marko hitom Do You Love Me toliko oduševili Vannu i Martinu Tomčić Moskaljov koje kao da nisu mogle prestati s pohvalama.


Za treću pjesmu Marija i Ervin izabrali su Ti si moj san , a za svoju izvedbu dobili su buran pljesak u publici te tri devetke i desetku. Nataša i Marko su pak odabrali Miracle od Love od Eurythmicsa, žiri je po peti put u finalu pokazali četiri desetke. 

Finale HTV-ova showa začinili su i svi natjecatelji iz ove sezone koji su zapjevali Lutku za bal, a nakon dueta Ivane Kindl i Jacquesa Houdeka članovi žirija su pokazali što misle ustavši na noge.

J.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #2
    0 0
    aya aya @ 8.5.2011. 19:54

    Potpuno se slažem - eto hrvati su prije tjedan dana izbacili daleko najbolji par Kindl-Petreković. Na sreću, Hrvati su sinoć popravili pogrešku!

    Bravo Mare!

  • #1
    0 0
    viki6911 viki6911 @ 8.5.2011. 13:47

    Viktor Markov, Stomorska 

    Ovo je još jedan dokaz da hrvati neznaju razlikovati dobro od odličnog odnosno da iz nekog čudnog razloga uvijek izaberu lošiju varijantu.

Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala