Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Schwarzenegger kao alkoholičar i konjušar u filmu Cry Macho
Prije nego što još jednom zaigra u "Terminatoru" glumiti će i u filmu nastalom prema knjizi "The Rainmaker"

Schwarzenegger kao alkoholičar i konjušar u filmu "Cry Macho"

Foto: PR Photos

Schwarzenegger je iz svojeg guvernerskog stolca uletio u Hollywood svom silom! Osim što već niže nove filmske projekte na koje je pristao, poznato je i kako se odlučio na povratku u novom nastavku serijala "Terminator". Premda mu takve uloge nisu strane i zanimaju ga, on bi vrlo rado glumio u ulogama koje mu više pristaju, s obzirom na godine i već odrađenu karijeru akcijskog junaka.


Prije nego što još jednom zaigra u kultnom "Terminatoru" (kojeg ovaj put režira Justin Lin zaslužan za novi film "Fast Five"), Schwarzenegger će glumiti i u "Cry Macho" baziranom prema knjizi iz 1975. godine "The Rainmaker" autora N. Richard Nasha, koji je napisao i scenarij prije nego što je preminuo u 2000. godini. Film bi pak trebao režirati Brad Furman ("The Lincoln Lawyer"), a producent je Al Ruddy ("Million Dollar Baby", "The Godfather").

Schwarzenegger će utjeloviti ostarjelog i alkoholom razorenog konjušara, koji se nađe u bezizlaznoj životnoj situaciji, nakon što izgubi ženu i dijete. Njegov izluđeni šef ,za kojeg je primoran raditi, mu obeća mirovinu, ukoliko mu zauzvrat otme jedanaestogodišnjeg sina, koji živi s njegovom bogatom bivšom ženom. Stari konjušar bespomoćno pristaje na tu ponudu, no priča se zaokreće kada bivša žena osjeti olakšanje nakon što se riješila maloljetničkog delinkventa.


Snimanje filma trebalo bi započeti ovog ljeta, nakon što producenti dogovore financiranje filma na ovogodišnjem filmskom festivalu u Cannesu. Budućnost se čini vrlo zanimljiva i blistava za Arnolda Schwarzeneggera sada kada se povratio u glumu. Drame i ozbiljniji filmovi mogli bi biti upravo ono što mu je do sada u karijeri nedostajalo.

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala