Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


'Morrisseyeva knjiga klasik je u nastajanju'
Poznata izdavačka kuća Penguin books zainteresirana je za Morrisseyevu autobiografiju dugu 660 stranica

'Morrisseyeva knjiga klasik je u nastajanju'

Foto: MTVAdria

Predstavnik izdavačke kuće Penguin Books izjavio je kako je Morrisseyeva najavljena autobiografija "klasik u nastajanju" i dodao kako su zainteresirani za pregovore oko njezinog izdavanja, piše MTVAdria.

Morrissey je ovih dana u razgovoru za BBC Radio 4 izjavio kako je praktički dovršio opsežni svezak od 600-tinjak stranica, i kako bi volio da knjiga izađe u izdanju biblioteke Penguin Classic, usprkos činjenici da je ova serija namijenjena, klasicima, a ne novim izdanjima.

Na te izjave osvrnuo se glasnogovornik kuće Penguin u razgovoru za The Independent: - Postoji prirodna veza između Morrisseyevog senzibiliteta, njegovih umjetničkih postignuća i biblioteke Penguin Classics. Njegova knjiga mogla bi izaći kao Penguin Classic jer je riječ o klasiku u nastajanju - kaže.

Na pitanje vidi li mogućnost da autobiografija izađe u izdanju Penguina, Morrissey je rekao - Ne vidim zašto ne - kaže. Pjevač je nastavio - Prošao sam kroz cijeli svoj život i sad se pitam je li previše očekivati da će ljudi čitati 660 stranica... onda se zapitam - je li šest stranica previše za nekoga... Stvarno ne znam... Zato sad skraćujem i dotjerujem... - dodaje.

U intervjuu Morrissey govori i kako nema planova za okupljanje legendarnih The Smiths  jer "za takvo što nema smisla". On sam se ne namjerava povući s glazbene scene. Morrisey je šaljivo dodao - Nastavit ću kao oni stari bluzeri i vjerojatno umrijeti negdje na pozornici u Chicagu - rekao je.

J.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala