Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Na Sensation u Beograd vodi te ispace.hr
U beogradskoj Areni održat će se 21.5. spektakularni svjetski dance događaj - Sensation

Na Sensation u Beograd vodi te ispace.hr

iSpace.hr je ovo ljeto posebno senzacionalan. iSpace je prvi i jedini sustav boniteta na tržištu koji ti omogućuje besplatne ili najpovoljnije ulaznice! Redovna cijena karte za Sensation je 519,00kn, dok je na iSpaceu 439,00kn! iSpace za tebe organizira najpovoljniji i najlakši odlazak na najveći svjetski dance događaj, u Beogradsku Arenu. Uz “party bus” možete i prespavati 2 dana u hotelima sa 3 ili 4 zvjezdice.

Korijene vuče iz 2000. godine, a ove godine Sensation prvi put stiže na ove prostore s najspektakularnijom  i najskupljom Sensation dekoracijom  “Ocean of White”. Impresivni scenski spektakl uključuje lasere, video zidove, nastup više od 120 akrobata i plesača te nevjerojatnih 2 milijuna litara vode na sat koji će ovaj event u Beogradskoj Areni uistinu učiniti eventom za sjećanje. Sve će začiniti 12 veličanstvenih DJ-a  među kojima su i Sander Van Doorn, Sebastian Ingrosso, MC Gee, Mr White, DJ Chuckie i Fedde le Grand.


Sander Van Doorn

Sebastijan Ingroso

MC Gija (MC Gee)
Mr. White
DJ Chuckie
Fedde le Granda

U VIP klubu, glazbu će tijekom cijele večeri puštati dodatnih 6 DJ-a. Listu ćemo objaviti naknadno, s obzirom da je u tijeku online natječaj DJ-a koji se bore za nastup u VIP DELUX klubu.

SENSATION koji ne smiješ propustiti!

iSpace.hr, internet i mobilna zajednica s više od 100.000 članova, svoje članove zabavlja sa ludim zabavama, i pogodnostima za klubove, koncerte i mega partye. Nudi besplatno slanje SMS i MMS s interneta, sudjelovanje u bogatim igrama te širok izbor najkvalitetnijih sadržaja za personalizaciju vaših mobitela.
S iSpaceom otputuj na SENSATION.

Sponzorirani članak

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala