Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Pobjednica top modela je riječanka Sabina Behlić
RTL pravim showom uživo završio izbor prvog "Hrvatskog top modela"

Pobjednica "top modela" je riječanka Sabina Behlić

Iako su sve dosadašnje emisije "Hrvatskog top modela by Tatjana Jurić" emitirane subotom i nikada uživo - veliko finale je RTL prebacio u nedjelju u 20 sati i time sigurno značajno podigao gledanost. Razlog odgode je RTL-ov subotnji prijenos pripremne nogometne utakmice sa Mađarskom, možda i prijenos 12. "HRF-a" na Novoj TV!?

U studiju RTL-a, kao na pravoj reviji s obje strane piste sjedila je publika, a u posebnom dijelu žiri u sastavu Hoyka, Borut i Boris (i Tatjana?) uživo je pratio tri finalistice: Sabinu Behlić, Valentinu Dropulić i Marinu Jerković, u nekoliko izlazaka - u badiću, klasičnim haljinama, te pregledavao njihovu specijalnu fotografiju, za koju su morale same osmisliti cjelokupan set.

Vidjeli smo i sve djevojke koje su sudjelovale u showu, najprije u razgovoru s Tatjanom, a potom su sve nosile revije, u čak dva izlaska, zajedno sa finalisticama. Kad se samo sjetimo prvog, smušenog izlaska u sportskoj dvorani, gdje je samo jedna poslušala Borutovu sugestiju!

Vidjeli smo i skraćeni prikaz što je svaka od tri finalistice prošla u dosadašnjim emisijama, a i same su govorile što im je bilo najdraže.

Novost je da je Maybelline finalisticama poklonio jednogodišnju zalihu make up-a, a pobjednici i 5 dana boravka u New Yorku. Pobjednica je osvojila dva tjedna učenja engleskog u Londonu (Jumbo tours), jednogodišnji ugovor s modnom agencijom Major i naslovnica za magazin Joy.

Valentina je prva doznala da ostaje među dvije superfinalistice i ide dalje pa je postalo jasno da između Sabine i Marine - ispada Marina! U dodatnom pripetavanju i još dva izlaska pred publiku i žiri, postalo je jasno - Sabina Behlić, 19-godišnja graciozna riječanka prvi je "Hrvatski top model"!

U javnost je prije nekoliko dana procurila vijest o pobjedi Sabine, no budući da je završna emisija emitirana uživo, to joj je moglo i naškoditi, pa je žiri mogao promijeniti prvotnu odluku. Ipak, to se nije dogodilo, i možemo reći da je zasluženo pobijedila!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2019 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - mojtvportal.si Moj TV - TV Program za 200+ kanala