Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Dennis Quaid: Kokain je bio dio filmskih budžeta
Glumac je progovorio o svojoj borbi s ovisnošću, ali i o svom odbjeglom bratu Randyju koji traži azil u Kanadi

Dennis Quaid: Kokain je bio dio filmskih budžeta

Dennis Quaid tvrdi kako mu je najveća životna pogreška ovisnost o kokainu koja je započela njegovim dolaskom u Hollywood.

Glumac kaže kako je u početku rekreativno počeo konzumirati drogu, no onda je upao u ovisnost, jer kokaina je bilo posvuda.

- Postojao je i čak budžet za kokain, dok smo snimali filmove. Naravno, bio je prikriven. To je bio novac za usputne troškove. Kokain se distribuirao po filmskim setovima. Kada bi se sklopio neki posao, ne bi se proslavilo koktelom, već crtom droge - kaže Quaid.

Dennisu Quaidu stvari su izmakle kontroli kasnih '80-ih, kada je snimao film The Big Easy.

- Bio sam u kaosu. Spavao sam sat dnevno. Ponosio sam se time što su me nazivali 'lošim dečkom'. Nisam bio u stanju vidjeti gdje sam zapravo - rekao je.

Quiad kaže kako su stvari zapravo postale teže kada se morao sučiti, trijezan i čist, sa životom i problemima koje stvorio.

- Oporavak, koji sam prolazio kroz '90-e, isklesale su me u osobu. Dale su mi odlučnost i otpornost da ustrajem u životu. Na kraju, naučile su me poniznosti - dodao je glumac, koji se nakon bitke s ovisnošću, 1991. oženio s Meg Ryan, no par se razišao deset godina kasnije.

Randy  Quaid još je u bijegu

No, dok  je Dennis pokorio svoje demone, čini se kako njegov brat Randy nije baš tako uspješan.

Trenutno u bijegu zbog tjeralice koja je raspisana za njim i njegovom ženom Evie zbog nepojavljivanja pred sudom zbog optužbi za vandalizam, Quaidovi su zatražili azil u Kanadi. Par je izjavio kako se boje za svoje živote nakon smrti glumaca Davida Carradinea i Heatha Ledgera, za koje tvrde da su ubijeni pod nerazjašnjenim okolnostima.


Dennis Quaid o bratovoj je situaciji rekao - Volim svog brata. To je sve što mogu reći. Volim svoga brata i nedostaje mi - kaže Dennis.

J.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala