Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Čarobnjak Daniel Radcliffe u novom filmu postaje odvjetnik
Prva velika uloga nakon Pottera u Danielovoj karijeri je u nadnaravnom remakeu 'The Woman In Black'

Čarobnjak Daniel Radcliffe u novom filmu postaje odvjetnik

Glumac Daniel Radcliffe utjelovio je čarobnjaka Harrya Pottera, kojeg je počeo glumiti kao jedanaestogodišnjak, a Potterov lik vodio je kroz odrastanje punih 10 godina. Mnogi su mu prognozirali sudbinu tumačenja iste ili slične uloge do kraja života kako obično biva kod glumaca slične serijske filmografije.


No, prva velika uloga nakon Pottera u Radcliffeovoj karijeri je u nadnaravnom trileru "The Woman In Black". Film je baziran prema priči Susan Hill, a smatra se i klasikom u žanru priča o duhovima, premda je prvi put objavljena 1983. godine. Spomenimo i kako je film ujedno i remake istoimenog filma iz 1989. godine.


Novi film ujedno je i povratak legendarne produkcije "Hammer Films" koja je poznata po serijalima "Hammer Horror" filmova, stvorenim između 50-tih i 70-tih godina prošlog stoljeća. Filmovi iz Hammer produkcije bili su horori, trileri, znanstveno fantastični horori te filmovi noir drame. Tokom svojih najplodnijih godina, Hammer filmovi su dominirali filmskim horror tržištem, a iz tog doba su proizašla i najcjenjenija legendarna filmska ostvarenja poput Frankensteina, Dracule, Mumije i dr.



Priča u filmu "The Woman In Black" prati mladog odvjetnika Arthura Kippsa (Radcliffe) koji dobiva zadatak otputovati u daleko selo, kako bi razriješio papire preminulog klijenta. Dok Arthur radi na papirima klijenta u izoliranoj kući tog sela, paralelno počinje otkrivati i tragične skrivene tajne. Njegove sumnje u neobične stvari koje se događaju, još više su očite kada ugleda misterioznu ženu obučenu u crno. Kako od lokalnih mještana ne dobije nikakve informacije koje bi mu mogle pomoći, Arthur kreće sam u istraživanje pravog identiteta žene u crnom. Film bi se u kinima trebao pojaviti u veljači 2012. godine.

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala