Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ang Lee u adaptaciji Life of Pi angažirao Tobey Maguirea
Maguire će u neobičnoj priči utjeloviti novinara koji intervjuira ostarjelog Pia, koji se prisjeća doživljaja s broda

Ang Lee u adaptaciji "Life of Pi" angažirao Tobey Maguirea

Foto: PR Photos

Bivši Spiderman, glumac Tobey Maguire u novom filmu Ang Leea utjeloviti će novinara. Film će biti rađen prema fantasy romanu "Life of Pi" autora Yanna Martela iz 2001. godine koji je u početku bio odbijen od čak pet različitih engleskih izdavača, a danas je jedan od nagrađivanijih bestselera.


U adaptaciji ove neobične priče, radnja se fokusira na šestogodišnjeg dječaka zvanog Pi, sina čuvara zoološkog vrta koji je odrastao u Indiji. Obitelj se odluči preseliti u Kanadu, ukrca na brod te doživi strašnu nesreću. Pi se nakon brodoloma i oluje budi u čamcu usred Pacifika, gdje umjesto članova svoje obitelji ugleda nešto drugačiju postavu – ranjenu zebru, hijenu s osipom, orangutana koji ima morsku bolest i bengalskog tigra nazvanog Richard Parker. Richard i on s vremenom ostaju sami na brodu, te u borbi s glađu i neizvjesnošću plutaju čak 227 dana do meksičke obale.
 
Maguire će u filmu glumiti novinara koji intervjuira ostarjelog Pia, koji se prisjeća i prepričava mu svoje doživljaje s broda. Spomenimo i kako Pi od malih nogu istražuje duhovnost i hinduizam, a utjelovit će ga debitant Suraj Sharma, dok će njegovu stariju verziju glumiti Irrfan Khan, poznatiji po ulozi u filmu "Milijunaš s ulice". "Life of Pi" se u kinima očekuje u prosincu 2012. godine, film će se snimati u 3D tehnologiji dok će sve životinje biti kompjuterski animirane.

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala