Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Tužili Paris Hilton zbog ukradenog nakita od 60.000 $
Nakit je izradila talijanska kompanija Damiani, koja joj ga je 2007. godine i posudila, a sad ga potražuje natrag

Tužili Paris Hilton zbog ukradenog nakita od 60.000 $

Foto: PR Photos

O Paris Hilton se neko vrijeme nije pisalo, no novi skandal se morao dogoditi kad tad. Naime, on dolazi u obliku tužbe jer je Hilton odbila vratiti 60.000 $ (310.000 kn) vrijedan, posuđeni nakit.


Poznato je kako je nakit izradila talijanska kompanija Damiani, koja joj ga je 2007. godine i posudila. No, igrom slučaja, upravo je taj nakit ukraden 2008. godine tokom provale u njezin dom u Los Angelesu. Policija je kasnije uspjela pronaći krivce te je vratila ukradeni Damiani nakit vlasnici, Paris Hilton. Uz taj posuđeni, policija je uspješno vratila i sav ostali nakit u vrijednosti od nevjerojatnih 2.8 milijuna dolara (tko bi pomislio da je američka policija toliko učinkovita u vraćanju ukradenih stvari). Hilton je od tada navodno ignorirala pozive kompanije Damiani, koji su ujedno i pravi vlasnici te ga tražili nazad. Sudeći po šefovima iz Damiania, koji su se osigurali i kod Allianz Global osiguranja, tužba protiv zvijezde je poslana prošli tjedan.


- Makar je dobila povrat svog nakita, uključujući i posuđeni Damiani nakit, Hilton ga nije vratila kompaniji Damiani, kako je bilo dogovoreno u ugovoru - stoji kratko i jasno u jednom dijelu tužbe. Zbog odgovornosti, u ugovoru između Damiania, Allianza i Paris Hilton bilo je navedeno kako Hilton mora nakit pohraniti na sigurno mjesto ili u sefu dok ga ne nosi. Ona se toga nije pridržavala kako se navodi u tužbi te je umjesto čuvanja istog, imala naviku ostavljati vrata svoje vile otvorena i otključana kao i svoj alarmni sustav deaktiviran. U tužbi se isto tako navodi sramotan detalj kako je čovjek s tamnom kapuljačom na glavi ušetao u vilu kroz otvorena glavna vrata, uzeo nakit u vrijednosti od 2.8 milijuna dolara koji mu je bio gotovo na raspolaganju. Sudeći prema medijima, pet osoba povezanih s provalom u dom Paris Hilton još uvijek izvršavaju kaznu za spomenuti zločin. No, neki pak smatraju kako bi trebalo biti obrnuto - Paris Hilton kažnjena zbog nemara i nepoštivanja ugovora?

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala