Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Sljedećeg ljeta stiže nastavak filma 'The Expendables'
Sudeći po prvom djelu, nastavak bi isto tako mogao postati akcijski hit s možda jednakom glumačkom postavom

Sljedećeg ljeta stiže nastavak filma 'The Expendables'

Foto: PR Photos/YouTube

Nenadani hit Sylvestera Stallonea, s raznolikom akcijskom glumačkom postavom, "The Expendables", zaradio je svoj najavljeni nastavak. Iako redatelj filma još uvijek nije poznat, stigla je najava kako će se "The Expendables 2" u kinima pojaviti već u kolovozu 2012. godine. Sudeći po prvom djelu filma, nastavak bi isto tako mogao postati akcijski hit, koji će zasigurno kod fanova izazvati euforiju mjesecima prije same premijere.


Prvi nastavak režirao je sam Stallone, no po pitanju novog je izjavio kako traži redatelje koji bi ga mogli dostojno zamijeniti. S druge strane, scenarij za film se još uvijek piše, tako da još nije poznato tko se sve vraća u novome filmu te tko će sve od poznatih akcijskih glumaca biti uvršten u priču.


No, internetom su naravno počele kružiti špekulacije bazirane na detalju koji je Stallone prije par mjeseci izjavio - navodno bi se Bruce Willis mogao vratiti u novom filmu, isto kao i Arnold Schwarzenegger, ali u puno većoj ulozi nego u prvom djelu. Ono što fanovi zamjeraju u prvome nastavku je previše "spike", premalo akcije, premda akcije ima cijelo vrijeme.



Novi nastavak će sigurno i dalje biti inspiriran originalnom formulom filma, što može značiti još jedan filmski hit s glumačkom postavom od koje bi svakom fanu akcijskih filmova trebalo stati srce. Podsjetimo, u prvome nastavku glume Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Eric Roberts, Terry Crews, Mickey Rourke, Bruce Willis i Arnold Schwarzenegger.

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #3
    0 0
    doom doom @ 7.4.2011. 19:12
    bas sam ga sad pogledal napokon i film je cista jebenica .....pun akcije,dodano tocno humora kolko treba i fantasticne scene fajta a i potezi ....za svaku pohvalu jedva cekam nastavak i isto tak da arni ima vecu minutazu ako bude u drugom dijelu...meni je osobno jedan od najboljih akcijskih filmova u zadnjih 10 god......10/10!!
  • #2
    0 0
    franz franz @ 5.4.2011. 23:32

    film je odlican, a kako i ne bi bio s tim starim liscima :)

     nastavak... moze, pozurite samo

    p.s. nadam se da ce arni u novom nastavku umjesto 5 minuta odglumiti barem 10...

    ides arni mozes ti to"!!!

     

  • #1
    0 0
    FRXI frxi @ 4.4.2011. 18:32
    jedvaaa cekaaaaaammmmmmmmmmm  da ih arni malo razvaliii
Pogledaj sve komentare (3)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala