Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Amy Adams pripala uloga Lois Lane u novom Supermanu
Redatelj Zack Snyder kazao je kako je ona idealna za ulogu te da posjeduje talent i kvalitete koje volimo kod Lois

Amy Adams pripala uloga Lois Lane u novom "Supermanu"

Foto: PR Photos


- Imali smo veliku, divovsku potragu za Lois. Za nas je to bila velika stvar i jako važna uloga. Bilo je puno audicija, ali imali smo taj jedan sastanak sa Amy Adams i nakon toga sam odmah znao da je ona savršena za ulogu. Osim uloge samog Supermana, to je bilo drugo najvažnije pitanje koje zanima fanove. Stoga smo jako uzbuđeni što možemo objaviti kako je uloga pripala njoj, jednoj od najsvestranijih i uglednih glumica u filmovima današnjice. Amy posjeduje talent za prikazivanje svih kvaliteta koje volimo vezane za Lois: pametna je, žestoka, zabavna, topla, ambiciozna i naravno, prekrasna - izjavio je Snyder.

Amy Adams će tako glumiti nasuprot Henrya Cavilla, koji će, kako je već poznato, tumačiti novog Clarka Kenta/Supermana. Bogatu glumačku postavu čine još Diane Lane i Kevin Costner, u ulozi Marthe i Jonathan Kenta. Producenti nadolazećeg Superman filma su Charles Roven, Emma Thomas, Christopher Nolan i Deborah Snyder, dok je scenarij napisao David S. Goyer, a bazira se na priči Goyera i Christopher Nolana. "Superman" se tako u kinima očekuje u prosincu 2012. godine.


Spomenimo i kako je Amy Adams nedavno nominirana i za Oscara za izvedbu u drami "The Fighter" s Mark Wahlbergom i Christian Baleom. Prethodno je bila nominirana i za svoj rad u hvaljenim filmovima kao što su "Doubt" i "Junebug". Također je glumila u hitovima poput "Enchanted", "Julie & Julia", "Charlie Wilson's War" i "Catch Me If You Can". Sljedeći filmski projekt u kojem ćemo ju moći vidjeti je i "On The Road" redatelja Waltera Sallesa s Viggo Mortensenom i dugoočekivanim "The Muppetsima".

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #2
    0 0
    ed_hunter ed_hunter @ 31.3.2011. 12:14
    sviđa mi se nova glumačka postava. jedva čekam novog Supermana, samo što će biti još jedan reboot. Dakle, još jedna nova verzija toga kako je klinac sa Kriptona došao na Zemlju. to možda i nije loše, samo što ispada da svakih desetak godina dođe do novog reboota, bilo u vidu igranog filma, serije, stripa ili animirane serije. nadam se da će taj trend rebootanja legendarnih serijala prestati, iako mu se nikako ne nazire kraja
  • #1
    0 0
    bearfoot bearfoot @ 31.3.2011. 11:31
    potpuno se slažem s izborom, riđokosa Amy je idealna Lois, blago Supermenu...
Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala