Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Video: Lady Gaga odgovorila na pitanja 'malih čudovišta'
Pop diva je u intervjuu odgovarala na pitanja fanova, koja su joj postavili u sklopu projekta 'Google Goes Gaga'

Video: Lady Gaga odgovorila na pitanja 'malih čudovišta'

Foto: YouTube/PR Photos

Prošli tjedan, ekscentrična pop diva Lady Gaga, pozvale je preko YouTube-a i Twittera sve svoje fanove (tzv. mala čudovišta) da joj postave pitanja, na koje je odlučila odgovoriti u posebno kreiranom intervjuu. Kako je cijeli projekt nastao u sklopu kampanje pod nazivom "Google Goes Gaga", razgovor je vođen u sjedištu internetskog mogula Googleplex. Jednosatni intervju vodila je Marissa Mayer, koja je istaknula da su neumorni obožavatelji poslali preko 54.000 pitanja.



Osim toga, obožavatelji su Gagu pitali i za značenje njezinih brojnih tetovaža.
- Sve tetovaže koje imam su mi na lijevoj strani tijela jer me otac zamolio da jedan dio mene ipak ostane normalan i prirodan - pojasnila je pop ikona koja se osvrnula i na svoj hit "Born This Way" za koji je kazala kako je ta pjesma doslovna i da značenje nije preneseno, te da je ona uistinu takva. Na sva pitanja o izgledu kazala je kako na to ne troši puno vremena, osim ako se ne radi o nekom nastupu.


- Teško je biti plavuša sa sisama i guzicama i onda još uspjeti. Sretna sam što sam danas ovdje gdje jesam i ponosna sam na svoj mozak, sise i dupe - istaknula je Gaga i kazala da ne želi da joj društvo diktira kako bi trebala izgledati. Cjelokupni intervju možete pogledati u priloženom videu, gdje je pjevačica progovorila i o potencijalnom spotu za pjesmu "Judas" koji bi trebala samostalno režirati, kao i niz drugih provokativnih zanimljivosti.

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala