Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Video: Najpoznatiji pjevački antitalenti 'osvajaju' svijet
Osim što nas znaju nasmijati do suza, oni ponekad postaju popularniji od samih pobjednika talent showa

Video: Najpoznatiji pjevački antitalenti 'osvajaju' svijet

Foto: YouTube


No, od toga je ponekad zanimljivije vidjeti i pjevačke antitalente, koji bi upravo zbog tih 'sposobnosti' znali nasmijati do suza i postati čak popularniji od stvarnih pobjednika showa. Sigurni smo da će i domaća aktualna sezona uskoro izroniti svoje 'pacijente', a mi vam u međuvremenu donosimo nekoliko svjetski poznatih pjevačkih antitalenata.

1. Steven Thoen -  iz njegovog stava čovjek bi pomislio kako ovaj samouvjereni i skromni mladić zaista posjeduje apsolutan sluh te da će možda kojim čudom i nadmašiti samog Freddieja Mercurya (Queen), poslušajte njegovu izvedbu skladbe "Bohemian Rhapsody"



2. Valentina Hasan - njezin najveći problem čak i nije pjevanje, njezin problem je lirika, pa je tako otpjevala (ne)poznatu pjesmu Mariah Carey pod nazivom "Ken Lee"?!

3. Ariel Burdett - o njezinom ekscentričnom nastupu i performansu nema potrebe išta pisati, dovoljno je samo reći da Ariel nije broj, nego ljudsko biće, provjerite sami zašto.



4.
Mary Roach - ambicioznoj djevojci specifičnih plesnih pokreta i 'ljupkog' glasa jedini je cilj stići do Hollywooda, a u slučaju da uspije, ima već i spremno umjetničko ime Mary Guilbeaux.



5.
Abbey Johnston i Lisa Parker - "Abbey and Lisa", "Lisa and Abbey"… dvije najbolje prijateljice nakon što su publiku zabavile svojim spontanim 'pošalicama' na račun žirija, stigle su se čak i međusobno posvađati, otići s pozornice, vratiti se i na kraju zapjevati, zbog čega su i prvotno došle. Pogledajte kakvu su predstavu priredile!



6.
Onkar Judge se odlučio na solo izvedbu, a kako izgleda kada snage udruži nekoliko prvoklasnih antitalenata i otpjeva "Earth Song", jednu od niza uspješnica pokojnog kralja popa Michaela Jacksona, provjerite u videu!


L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #1
    0 0
    jua jua @ 16.3.2011. 21:09
    Bez uvrede, ali ovaj članak bi trebao imati naziv: "Nije važno što piše, glavno da nešto piše!"
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala