Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Novi veliki debakl Megan Fox
Mladoj glumici nisu pomogla ni zvučna imena kolega Mickeya Rourkea i Billa Murraya da njen novi film 'Passionate play' završi u kinima

Novi veliki debakl Megan Fox

Foto: meganfox.com

Niti anđeoska krila niti duboki dekolte nisu mogli spasiti najnoviji film Megan Fox.

Fox glumi anđela (ili jednostavnu ženu sa krilima) koja radi u cirkusu u pomalo bizarnom filmu Passion Play, koji izlazi direktno na DVD. U filmu su se našle i velike holivudske zvijezde - Mickey Rourke kao sagorjeli svirač trube koji spašava i udvara se Megan Fox, koja je u vezi sa ljigavim gangsterom kojeg glumi Bill Murray.

Nije iznenađujuće da je film, usprkos jakoj glumačkoj postavi, otišao ravno na DVD police, jer se već pokazao neuspješnim na velikom platnu. Prikazan na Toronto Film Festivalu u rujnu, film je doživio debakl, ostvarivši grozne kritike, a gledatelji su ga otvoreno izrugivali tijekom projekcije, a mnogi nisu ni sačekali kraj filma.

Kako kaže Rourke, koji je išao u srednju školu sa piscem i redateljem filma Mitchom Glazerom, Megan Fox nije kriva što je film propao. Rourke je potpuno oduševljen Meganinim glumačkim umijećem - Bilo mi je ugodno iznenađenje da je djevojka koja ljepotica svjetske klase, ispala jedna od najboljih mladih glumica s kojima sam ikada radio - kaže.


- Ne znam jesu li joj njeni ostali filmovi dali priliku da pokaže drugi način glume od onog koji je orijentiran na akciju, ali stvarno se popela stepenicu više s ovim filmom. Bila je jako ustrajna i profesionalna, za svoje godine. U njenim godinama, ja ne bih bio u stanju napraviti ni pola onog što ona radi - Rourke je pun hvale. Nažalost, to nije pomoglo filmu da dođe u kina.

J.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala