Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Skandal? Jacques Houdek otkrio pravu istinu kako su mu uzeli san
Houdek smatra kako je izgubio zbog nepravilnosti u televotingu finala natjecanja 'Idemo na Eurosong'

Skandal? Jacques Houdek otkrio pravu istinu kako su mu uzeli san

Foto: HRT

Nakon što je pobjeda nepoznate Darie Kinzer na hrvatskom natjecanju za Eurosong iznenadila javnost, u sjeni njenog trijumfa našao se Jacques Houdek, najveća zvijezda natjecanja i gubitnik u finalu.

U subotnjem finalu, nakon proglašenja pobjednice, Jacques se bez riječi povukao sa scene, a odbivši sve zahtjeve za izjavu, na svojoj facebook fan stranici je obećao iznijeti "pravu istinu". Pitate se kakvu pravu istinu? U podužem pripoćenju za javnost, Jacques kaže


- Moja "istina" vezana je isključivo uz tehničke nepravilnosti i, vjerujem, nenamjerne organizacijske propuste koji su mi onemogućili ravnopravno nadmetanje te potaknuli poklonike moje glazbe da sumnjaju u regularnost završnog telefonskog glasovanja. Naime, još tijekom glasovanja u superfinalu, počeli su meni i mojem timu putem mobitela, elektroničke pošte i društvenih mreža pristizati brojne poruke nezadovoljstva zbog nemogućnosti glasovanja, bilo putem poziva ili SMS-a, za mene i moju izvedbu. Ne radi se ovdje o nekoliko pritužaba, već o stotinama poruka (dio njih donosim u privitku)... - napisao je Jacques, duboko razočaran u organizacijske sposobnosti HRT-a.

Sve insinuacije da je zapravo ljubomoran na Darijinu pobjeduje, odbacuje - Ne osjećam se gubitnikom, kao što ni u jednom trenutku nisam nikoga od natjecatelja Dore uvrijedio, a niti mi na kraj pameti nije bilo i neće biti osporavanje uspjeha i pobjede Darije Kinzer - kaže. Komentiravši odabranu pjesmu Borisa Đurđevića, između ostalog ističe - Smatram da pobjednička pjesma Lahor bolje odgovara Dariji nego meni, čini mi se da sam ja nešto slično pjevao na početku karijere i da nema smisla vraćati se na staro - rekao je.


Jacques naglašava kako je njegova prva ljubav - glazba - Moj put ide dalje, glazba je moja ljubav, a ljubav je pobjeda snova nad stvarnošću - poetski se izrazio Jacques.

U intervjuu za Jutarnji list, Houdek se prisjetio svojih glazbenih početaka - Nitko se u obitelji nije bavio glazbom. Roditelji Kata i Josip po struci su elektrotehničari, a moju stariju braću više je zanimao sport. No, ja sam navalio da baš hoću u muzičku školu, onda su me odveli na audiciju, gdje su mi profesori rekli da sam iznimno talentiran. Međutim, taj mi talent na početku nije pomogao jer sam prvi razred pao, jer tada nismo imali doma klavir na kojem bih mogao vježbati - dodavši kako bi mu predstavljanje vlastite zemlje bila kruna karijere.

U međuvremenu, pobjednica Daria Kinzer započinje pripreme sigurnim korakom za nastup u Duesseldorfu, a za Jacquesa ima samo riječi hvale - S njim sam ostala u dobrim odnosima i čestitao mi je na pobjedi. Cijelo je vrijeme bio korektan prema meni i rekao mi da ne bi imao ništa protiv da pobijedim - rekla je Daria za časopis Story.

J.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala