Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Jared Leto i '30 seconds to Mars' u lipnju u Zagrebu!
Popularni američki bend predvođen glumcem Jaredom Letom nastupit će na trećem Mars festivalu 10. lipnja

Jared Leto i '30 seconds to Mars' u lipnju u Zagrebu!

Foto: PRphotos

Američki rock bend 30 seconds to Mars predvođeni tihom patnjom tinejdžerica Jaredom Letom dolazi u Zagreb 10. lipnja na Mars festival. Nakon što su prošle godine na pozornici Mars festivala nastupili Skunk Anansie, popularni 30 seconds to Mars veliko su iznenađenje ovog festivala.


Zvuk jednog od najpopularnijih bendova današnjice miks je hard rock, emo i progressive metala glazbe, a nastupali su na najvećim koncertnim svjetskim festivalima kao što su Lollapalooza, Download, Rock Am Ring i Frequency festival kao headlineri, od objavljivanja zadnjeg studijskog albuma This is war iz 2009.

Posebno omiljeni među novom generacijom MTV-jevih gledatelja, bend se sastoji od poznatog glumca Jareda Leta kao vokala, njegovog brata Shannona za bubnjevima i gitariste hrvatskog porijekla Tome Miličevića. Miličević je brat holivudske glumice Ivane Miličević, a poznato je kako Tomo već dugo želi nastupati u Hrvatskoj, pa se može zaključiti kako je on najzaslužniji za dolazak benda.


Jareda Leta svi pamte po ulozi zbunjenog i zgodnog Jordana Catalana u tinejdžerskoj seriji I to mi je neki život, a  ostvario je i uspješnu filmsku karijeru u filmovima Klub boraca, Soba panike, Rekvijem za snove, Tanka crvena linija i drugima. No, ipak je na kraju uspio postići i zavidnu glazbenu karijeru, što je i bio prvotni razlog njegovog dolaska u Los Angeles početkom '90-ih.

30 seconds to Mars kao glavno ime predvode ovogodišnji, treći po redu Mars festival, koji se održava u Zagrebu, u petak 10. lipnja. Informacije o lokaciji, cijeni ulaznica i početku njihove prodaje objavit će u ponedjeljak, 7. ožujka.

J.K.
 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (3)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala