Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Finale sapunice 1001 noć sljedeći petak na RTL-u
U dugoočekivanoj posljednjoj epizodi doznat ćemo je li sudbina i dalje naklonjena Onuru i Šeherezadi

Finale sapunice "1001 noć" sljedeći petak na RTL-u

Foto/Izvor: RTL

Nakon što je promijenila okolinu i posao, Šeherezada vjeruje da bi udajom za kolegu arhitekta, Engina, sreća napokon pokucala na njena vrata, iako njezin sin Kan, kao i mnogi gledatelji, i dalje navija za Onura koji još uvijek pati za ženom svog života. Otkad je Šeherezada otišla, Onur stalno razmišlja o njoj, ali zbog nezadovoljstva i neshvaćenosti traži utjehu u novim ljubavnim pothvatima, koji ga uopće ne ispunjavaju.


Niti njegovog najboljeg prijatelja, Kerema ne prati sreća otkada se doznalo da je varao suprugu s zlobnom Edom. Zbog toga će Kerem donijeti iznenađujuću odluku o svojoj poziciji u Binjapiju, a Obiteljski sud će morati odlučiti o sudbini njegovog braka s Benu. I u kući Burhana Evlijaoglua događaju se čudni događaji. Nadide će se teško oporavljati od operacije jer će joj dodatne šokove priuštiti sin Kemal i njegov šogor Gani koji su se „uvalili“ u ozbiljne kockarske dugove. Zbog njihovih neočekivanih pothvata, Burhan će donijeti zaprepašćujuću odluku života!


Damska serija o neizmjernoj ljubavi između Onura i Šeherezade, njihovim ljubavnim, obiteljskim i poslovnim usponima i padovima, polako se bliži svom završetku. Iako se emitira još od kraja kolovoza prošle godine, seriji „1001 noć“ nije trebalo dugo da stekne tisuće obožavatelja diljem Hrvatske koji su svakog radnog dana uvečer u jednom dahu pratili što se događa u životima njihovih omiljenih likova. Sudeći prema podacima Agencije AGB Nielsen Research, svaku epizodu ove serije pratilo je preko 740 tisuća gledatelja, a zbog izuzetno visoke prosječne gledanosti od 17,8% u totalu populacije, „1001 noć“ postala je najgledanija strana serija u udarnom terminu u Hrvatskoj (2010./2011.). Što nas točno očekuje u posljednjoj, dvosatnoj epizodi popularne „Šeherezade“, gledatelji će doznati već sljedeći petak, 4. ožujka u 20.00 sati.

 

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala