Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Otac Miley Cyrus krivi Davida Lyncha za stanje svoje kćeri
Nakon što je Miley uhvaćena kako puši salviju za 18. rođendan, Billy Ray, između ostalih, krivi slavnog redatelja

Otac Miley Cyrus krivi Davida Lyncha za stanje svoje kćeri

Country glazbenik Billy Ray Cyrus otac je mnogo poznatije Miley, koja se proslavila u Disneyevom serijalu Hannah Montana, nakon koje je došla i uspješna glazbena karijera. Miley je sada punoljetna, Hannah Montana se prestala snimati, a Billy Ray je počeo pokazivati ogromnu brigu što će slava učiniti njegovoj kćeri.

Na nedavnoj proslavi njenog 18. rođendana, mlada glumica/pjevačica je snimljena kako iz bonga puši psihoaktivnu biljku salviju, što je Billyja Raya, koji se nedavno razveo od Mileyne majke, nagnalo da kaže kako više ništa nije u njegovim rukama.

- Bojim se za nju. Okružila se ljudima koji je stavljaju u opasne situacije - kaže Billy Ray, koji sa kćerkom u zadnje vrijeme i nema previše kontakta.

U intervjuu koji je dao za magazin GQ krivi mnoge za to - redatelja Davida Lyncha, sotonu, njen menadžment, show Hannah Montanu, i tek na zadnjem mjestu - samog sebe.

Zašto točno krivi Davida Lyncha? - Da nije bilo Davida Lyncha, Miley nikada ne bi bila Hannah Montana - kaže Billy. To je zato jer je Lynch zaposlio Billyja Raya u svom remek djelu Mullholland Drive-u iz 2001. godine, što je Cyrusu dalo polet koji mu je nedostajao da nastupi u seriji Doc, gdje je Billy Ray dopustio Miley da po prvi put glumi.

'Ujedinjeni ateisti'

Zašto Billy Ray krivi sotonu? Kako kaže pjevač, studio gdje se snimala Hannah Montana nalazi se pokraj autoceste koju je 'usvojila' organizacija Ujedinjeni ateisti. To je Billyju Rayu bio znak da 'ulazeći u Disneyevu industriju, nalazi se na putu u mrak'. Alarmantno je što Billy Ray i dalje vjeruje da je njegova obitelj pod vlašću Princa tame.

Iako je mnoge optužio da su uništili njegovu obitelj, krivi i sebe, ali samo zato jer je bio - predobar.

- Htio sam biti prijatelj svojoj kćeri. Svima koji su mi govorili da joj moram biti roditelj, a ne prijatelj, sada priznajem 'bili ste u pravu' - završio je očito potreseni Billy Ray Cyrus.

J.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala