Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Antonija Mandić: Pripremite se za vruće teme u Studiju 45!
U trajanju od 45 minuta, kao urednica i voditeljica razgovarat će s pjevačima, glumcima, sportašima, političarima...

Antonija Mandić: Pripremite se za vruće teme u Studiju 45!

Foto/Izvor: RTL, RTL2


- Jedva čekam da prođe prva emisija, da mogu napokon odahnuti. Svi me pitaju: “Tonka, što možemo očekivati?” Ja kažem - svašta dobrog! Oprah neću biti, nju rijetko i gledam, ali bit će jako zabavno, to garantiram. Poanta je da moji gosti budu opušteni i bez dlake na jeziku i kažu što misle o nekoj temi. Ja bih trebala što manje pričati, ali me već sad zezaju da je to nemoguće! Cilj nam je napraviti jednu ironičnu, zabavnu i aktualnu ćakulu na kraju dana - kaže Antonija koja se punom parom priprema za vruće diskusije u “Studiju 45”.

- Naziv showa mnoge asocira na kultni dekadentni klub u New Yorku Studio 54, gdje je bilo previše alkohola i zgodnih golih muškaraca. Sličnost je sasvim slučajna, ali se nadam se da će ovog posljednjeg biti i u našem studiju - šali se Tonka koja je odlučila malo poraditi na sebi prije nego prvi put osvane u ulozi voditeljice na malim ekranima.


- Otkad ne putujem, imam malo više slobodnog vremena pa sam odlučila na svoju inicijativu skinuti koji kilogram. Sad su u modi veliki LCD televizori, strah me uopće zamisliti kako će moja malenkost izgledati na tom velikom ekranu. Moja baka Slavonka uvijek se grozila mršavica pa bi mi znala reći da je zadovoljna jer sam kršna djevojka: “Žena bez guzice je kao selo bez osnovne škole!” kroz smijeh kaže Antonija koja je poneki kilogram viška odlučila istopiti body kreatorom. Mnogi njezini prijatelji i znanci nisu se složili s time, pa ju je i voditeljica beauty salona kamo ide skidati kile zamolila da “se ne istopi previše jer su kilogrami dio njezina šarma”.

 

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala