Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Peter Jackson završio u bolnici - Hobbit opet pomaknut
Nikako da krene snimanje "Hobbita", a izgleda da je i sam Jackson zbog odgađanja dobio čir na želucu

Peter Jackson završio u bolnici - "Hobbit" opet pomaknut

Foto: PRPhotos, YouTube screenshot

Taman kad se činilo da je toliko čekani Hobbit prevladao sve probleme, snimanje je pretrpjelo još jedan 'korak unazad'. Naime, redatelj Peter Jackson završio je u bolnici zbog puknuća čira na želucu, te se čini kako će snimanje, čiji je početak zakazan za veljaču, biti opet pomaknuto.

Jackson je završio u bolnici u Wellingtonu na Novom Zelandu, gdje se nalazio očekujući početak snimanja. Doktori kažu kako mu stanje nije teško, no ipak će, zbog operacije, biti potrebno neko vrijeme dok se redatelj oporavi.

Zadnji 'korak unazad' pogodio je produkciju filma nakom godina odgađanja i promjena u filmskoj ekipi. Problemi sa početkom snimanja, osim financijskih, uključivali su promjenu redatelja. Originalno je planirano da Hobbita režira Guillermo Del Toro, no, on se povukao iz projekta, nakon što je MGM odgađao početak snimanja zbog novca, odnosno neimanja istog.

Tada su došle vijesti da bi se snimanje moglo odvijati negdje drugdje, umjesto na Novom Zelandu, zbog sindikalnih štrajkova povodom nepoštivanja radničkih prava glumaca. Nasreću, problem je riješen, pa će prekrasni krajolici Novog Zelanda biti viđeni i u Hobbitu, kao što smo  uživali u njima u Gospodaru prstenova.

Jackson planira snimiti Hobbita u dva dijela, jedan za drugim, i oba će biti snimana u 3D-u. Prvi dio trebao bi u distribuciju biti pušten u prosincu 2012., a drugi dio godinu dana kasnije.

J.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala