Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Vrlo dirljiv govor zahvale i geeky smijeh Natalie Portman
"Pogledajte smijeh Natalie Portman koji ubija svaku erekciju, koja je ikada i postojala na dotičnu glumicu"

Vrlo dirljiv govor zahvale i geeky smijeh Natalie Portman

Foto: YouTube

Natalie Portman osvojila je "Golden Globe" nagradu za najbolju glumicu u filmu "Black Swan" u kojem je utjelovila lik disfunkcionalne balerine Nine. Njen govor, nakon što je primila nagradu, brzinom munje proširio se internetom, što zbog njezinog šarmantnog geeky smijanja, što zbog upečatljivog i spontanog govora zahvale.

Ona se naime raspričala o nagradi te ostalim glumcima, što je uobičajeno. No, isto tako je dala pozdraviti i svoju baku te nije propustila napomenuti kako se njezini roditelji nalaze s njom na dodjeli nagrada. Njima je pak isto tako zahvalila što su ju donijeli na ovaj svijet i podarili joj lijep život. Ubrzo nakon toga, počela je pričati o koreografu i plesaču Benjaminu Millepiedu (sadašnjem zaručniku) kojeg je upoznala na snimanju filma "Black Swan".


- Hvala ti Benjamine što mi pomažeš u daljnjoj kreativnoj karijeri i što mi pomažeš da stvorimo još života. Benjamin je u filmu onaj lik kojeg Tomas pita bi li imao seksualni odnos s Ninom (Natalie Portman), a on je na to odgovorio da ne bi - duhovito je ispričala Natalie, koja u stvarnom životu zapravo očekuje dijete s Benjaminom.



Natalie se isto tako zahvalila svom menađeru i na jedan vrlo simpatičan način glumici i filmskoj suparnici Mili Kunis, kojoj je dala nadimak "Sweet Lips". Zatim se raspričala o redatelju Darrenu Arronofsky-om.
- Upoznala sam te prije deset godina kada smo po prvi put pričali o ulozi u ovom filmu. Hvala ti što si i dalje radio na ideji ovog filma i dao mi predivan poklon u obliku naslovne uloge. Svaki put kada smo dovršili kadar rekao bi mi; 'sada ovo napravi još jednom za sebe'. To mi je dalo veliku inspiraciju kao glumici, da nisam samo nečija muza, već da mogu i sama kreirati i više sudjelovati u ulozi. Volim te jako puno! Predivan si i jako sam ti zahvalna - ushićeno je nastavila svoj govor.


Njen dirljiv govor obišao je internet zbog svojeg iskrenog, spontanog i srcedrapajućeg sadržaja. No, kako to obično biva, neki korisnici su ga iskoristili te namontirali kratak video njezinog zaraznog geeky smijeha, uz komentare poput: "Pogledajte smijeh Natalie Portman koji ubija svaku erekciju, koja je ikada i postojala na dotičnu glumicu".

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (3)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala