Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Neobičan film u kojem doslovno oživi automobilska guma!
Film 'Rubber' novi je uradak redatelja Q. Dupieuxa, poznatijeg pod imenom Mr. Oizo iz Levi's-ove reklame

Neobičan film u kojem doslovno oživi automobilska guma!

Na internetu se odavno pojavio kratki teaser za film "Rubber" redatelja Quentina Dupieuxa, no sada je već poznat i datum premijere, u vrlo zgodnom terminu na 'prvi april'. Producenti su za sada izbacili trailer u trajanju od dvije i pol minute s uvidom u jedan od najunikatnijih filmova posljednjih godina. Quentin Dupieux je inače poznati francuski glazbeni producent koji se potpisuje pseudonimom Mr. Oizo. Vjerojatno je svima poznatiji po popularnoj pjesmi iz Levi's-ove reklame s Flat Ericom - žutom lutkom koja pomiće glavu gore-dolje na spomenutu pjesmu "Flat Beat". Da, upravo taj Mr. Oizo koji je trenutno potpisan za megapopularni label "Ed Banger Records" je redatelj ovog humorističnog horror filma.



U traileru se zapravo dosta toga otkriva o filmu, no uopće ne sumnjamo kako bi to moglo na neki način i pokvariti cjelokupan doživljaj ovog neobičnog filma. Radnja filma je doslovno o jednoj automobilskoj gumi po imenu Robert. Guma Robert je napušten u pustinji i odjednom sam od sebe oživi. Dok se kotura po umrtvljenom krajoliku, shvaća kako posjeduje nevjerojatne telepatske sposobnosti koje mu daju moć uništiti sve što želi, bez da se uopće i pomakne.

Isprva testira svoje moći na malim bićima u pustinji i raznim napuštenim objektima, no ubrzo mu za oko zapnu ljudi, posebice misteriozna žena koja slučajno naiđe. Kako Robert napreduje, za sobom ostavlja trag destrukcije te postaje kaotična sila, novi filmski anti-junak, u jednom vrlo neobičnom i alternativnom filmu.

"Rubber" je zapravo vrlo inteligentno osmišljen film te u potpunosti svojim postojanjem pridodaje filmskoj industriji i staje uz bok filmovima, kojima je glavni koncept nemati nikakvog smisla.

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala