Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Michel Gondry režirao epizodu tv showa 'Jimmy Kimmel Live!'
Epizoda showa kreirana je u svrhu još veće promocije Gondryevog novog filma 'The Green Hornet'

Michel Gondry režirao epizodu tv showa 'Jimmy Kimmel Live!'

Oscarom okrunjeni francuski redatelj Michel Gondry ("Eternal Sunshine of the Spotless Mind", "Be Kind Rewind", "The Science of Sleep" i "The Green Hornet") režirao je epizodu tv showa "Jimmy Kimmel Live!". Suradnja je napravljena u svrhu još veće promocije Michelovog novog filma "The Green Hornet".



Naime, zvijezda filma Seth Rogen pojavio se kao gost u showu, uz glumicu Elle Fanning ("Somewhere") te uz glazbenu podršku benda "The Damned Things". Isprva, ovakva vijesti ne zvuči pretjerano zanimljivo, pogotovo ne nekome tko inače ne prati duhoviti "late night" show Jimmy Kimmela, jer na kraju krajeva, postavlja se pitanje koliko kreativan i zanimljiv te koliko toga novoga može Michel Gondry dati od sebe dok režira jednu "late night" emisiju. Gondry je vis-a-vis svojih recentnih filmskih uradaka poznat i kao redatelj koji je napravio neke od najkreativnijih video spotova u zadnja dva desetljeća, za bendove poput: Foo Fighters, Bjork, Beck, The Chemical Brothers te mnoge druge.



Jasno je kako se ovdje radi o reklami za film "The Green Hornet", koji je upravo došao u američka kina. No, ova epizoda showa je nešto potpuno drugačije, nešto na što nismo navikli od sličnih "late night" emisija. Vrijeme počne, zaustavi se te zatim ide unazad,  Kimmel prima pozive od samoga sebe tokom svojeg govora pred kamerama i sl. Gondryevske dogodovštine, popraćene suludo izgrađenim kreacijama i elementima, stvorenim samo za ovu emisiju.



Nema smisla pisati o čemu se ovdje radi, jer bi svaki fan Gondrya trebao to doživjeti sam za sebe. Cijelo vrijeme, dok gledate show, imate osjećaj kako je upravo ovo rad Gondrya na koji smo navikli preko njegovih video spotova, no fanovi su po internetu počeli pisati kako zapravo u filmu "The Green Hornet" taj Gondry ne postoji. Film navodno ima manjak njegove uobičajene vizualne estetike (s nekoliko izuzetaka) i više je inspiriran scenaristima Sethom Rogenom i Evanom Goldbergom te producentom Neilom Moritzom.



Nekoliko klipova iz emisije možete pogledati ovdje, a cijela i više nego zanimljiva epizoda može se pronaći na internetu. Inače, prijašnji redatelji koji su imali prilike režirati show Jimmy Kimmel Live i dati joj pomalo drugačiji duh bili su i Quentin Tarantino i J.J. Abrams.

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala