Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Reno 911, Chappelle's show i South park na MTV-u Adria
U nedjelju, 9. siječnja, za sve ljubitelje smijeha kreće "Večer komedije" uz legendarne serije Comedy Centrala

Reno 911, Chappelle's show i South park na MTV-u Adria

MTV Adria od ove nedjelje započinje sa Večerima komedije. Tako će s početkom u 21 sat svi ljubitelji smijeha moći uživati uz legendarne serije Comedy Centrala - Reno 911, Chappelles's Show i 14. sezonu South Park-a.

Reno 911
po prvi će se puta prikazivati na našim prostorima. Parodija napravljena po uzoru na reality seriju COPS, prati sedmoricu nesposobnih zamjenika šerifa iz Renoa na svakodnevnim zadacima. Većina materijala temelji se na improvizaciji, sa minimalno napisanim scenarijem, a serija je bila toliko uspješna da je po njoj snimljen i film Reno911: Miami. Neobična skupina, koju odreda glume samo komičari, toliko je neuspješna da ne nedostaje komičnih sitacija i nevolja. Osim nedjeljom, reprizno će te ih moći vidjeti ponedjeljkom u 23:10, utorkom u 22:40 i četvrtkom u 22:20.


Chappelle's Show, emisija je poznatog komičara Dave Chappellea, koji svojim jedinstvenim i urnebesno smješnim pogledom na američku kulturu, muziku, film, događaje i svakodnevna dešavanja, oduševljava publiku. Chappelle's Show proglašen je jednim od najutjecajnijih skeč emisija u povijesti televizije, a sa skečevima koji su parodije na showbuisness, MTV Cribs, i Tupacove najpoznatije tekstove, Dave se dokazao kao duhovit i prodoran. Nedjeljom kreće u 21:20, i reprizno utorkom u 22:00, srijedom u 23:10 i četvrtkom od 22:40.


South Park ekipu ne treba posebno predstavljati. Oni i u 14. sezoni hrabro nemilosrdno gaze dalje pomoću parodije, satire i crnog humora koji kao temu imaju američku kulturu, društvene tabue i razna aktualna društvena i politička zbivanja. Po dvije epizode iz 14. sezone South Parka su na programu svake nedjelje od 21:50, dok su reprize utorkom i četvrtkom u 23:10 i petkom u 22:20.

J.K.

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala