Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Luc Besson pretvara film 'The Transporter' u istoimeni serijal
Redatelj se nada kako bi akcijom popunio prazninu među detektivskim, humorističnim i doktorskim serijama

Luc Besson pretvara film 'The Transporter' u istoimeni serijal

Između svih CSI-a, detektivskih, humorističnih te doktorskih serija koje se trenutno produciraju, postoji jedna praznina koja bi se trebala popuniti i to s akcijski nabrijanom serijom, u kojoj glavnu ulogu nosi muški akcijski junak. Poznati redatelj Luc Besson nada se kako bi svojom idejom uvelike popunio tu tzv. prazninu u narednih nekoliko mjeseci.

Snimanje serije od 12 epizoda baziranih na ideji i scenariju filma "The Transporter" koji je stvorio i producirao Luc Besson, trebalo bi započeti sljedeće godine i to uz budget od 48 milijuna dolara. Filmska trilogija u kojoj glumi Jason Statham bila je producirana od strane Bessonove produkcijske kuće EuropaCorp, a radnja se vrti oko vozača koji će transportirati sve što želite, bez ikakvih suvišnih pitanja, naravno za dogovorenu svotu novaca. Sigurni smo kako Statham neće ponoviti svoju ulogu u seriji jer će njegov lik vjerojatno preuzeti neki tv glumac.



Francuska kompanija Lagardere Entertainment producirati će spomenutu seriju te već navodno imaju dogovor za emitiranje s jednom američkom tv postajom. EuropaCorp je inače već pretvorila jednu od svojih umotvorina u tv seriju. Radi se o općepoznatoj seriji "Nikita" koja je u nekoliko navrata bila prikazivana i na hrvatskoj televiziji. No, producenti ne staju tu. Nakon "The Transportera" namjeravaju pretvoriti i akcijski film "Taken" s Liam Neesonom u tv seriju istog imena, ali tek nakon što se "Taken 2" pojavi u kinima.

Premda pretvaranje filma "Taken" u seriju nema smisla po nazivu jer je naziv filma "Taken" (doslovni prijevod "Uzeto") logično odabran - glavnom liku otmu kćer, izgleda kako će EuropaCorp bez obzira na sve, svoje zamisli i ideje realizirati i to pod svaku cijenu.

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala