Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Justin Timberlake: Ja sam 'glumac', a ne 'filmska zvijezda'
Glumac i pjevač upravo je u kampanji kako bi osvojio oskarovsku nominaciju za ulogu u filmu "Društvenoj mreži"

Justin Timberlake: Ja sam 'glumac', a ne 'filmska zvijezda'

Foto: PRPhotos

- Gledaju me kao da mi govore 'Zašto nisi ostao na samo jednom putu?'- rekao je pjevač i glumac Timberlake, komentirajući kako fanovi podnose promjenu karijere. - Gledaju me kao da sam nezahvalan prema svojoj glazbenoj karijeri samo zato jer želim snimiti još jedan film - požalio se Justin.

Timberlake objašnjava kako je oduvijek želio glumiti, čak i prije nego li je prodao milijune i milijune albuma sa 'NSYNC-om, te priznaje kako su fanovi slično reagirali kada je napustio bend kako bi započeo samostalnu glazbenu karijeru.

Za Timberlakea se sve svodi da ne želi biti poznat po biločemu što radi, već želi raditi što hoće, unatoč tome što fanovi kažu. - Ne znam što je to pop-karijera. Samo sam htio biti u glazbi. Nužno ne žudim za tim da budem filmska zvijezda. Samo želim biti glumac. Ne gledam to kao karijeru, jednostavno se osjećam sretnim - kaže.

Nominacija za Oscara?

Činjenicu, da Justin misli ozbiljno sa glumom, potvrđuju u šuškanja kako je upravo započela kampanja kako bi Timberlake dobio oskarovsku nominaciju za ulogu u Socijalnoj mreži. Kako je film proteklih tjedana dobio niz priznanja filmske struke, smatra ga se jednim of favorita 83. dodjele nagrade Oscar, a očito i Justin Timberlake smatra kako bi mogao dobiti svoj dio oskarovskog kolača.

- Sony je snimio promotivne video poruke, no Justin i sam vodi dodatnu kampanju. Posjećuje filmske projekcije Akademije te traži savjete oskarovskih ljubimaca Toma Hanksa i Kevina Spaceya - kaže izvor.

J.K.

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala