Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Duhoviti video remake uvodne špice crtića 'Ninja Kornjače'
Grupa prijatelja je za potrebe talent showa snimila video, koji je preslika uvodne špice popularnog crtića

Duhoviti video remake uvodne špice crtića 'Ninja Kornjače'

Ninja Kornjače su jedan od onih trendova koji dođu i prođu i to tako traje već godinama i generacijama. Kornjače ostanu nekoliko godina u svojoj jazbini u kanalizaciji, a onda odjednom počnu navirati van, s primjerice filmom. Zatim se ponovno vrate u kanalizaciju i onda se opet pojave s novim filmom, koji je za sada najavljen za 2012. godinu.

Na internetu, gdje se svijet spaja, Kornjače zapravo nisu nikada otišle van trenda, jer su svako malo prisutne u nekom obliku, bio to pokoji šaljivi strip, slika ili montaža.
One su svoju prvu slavu stekle kao igračke, no svi smo ih prije ili kasnije upoznali putem crtića, koji su se prikazivali na televiziji. Usred stvorenog Ninja Kornjača hypea pojavio se i film, no nije bio nimalo toliko pamtljiv poput crtića, koji imaju 'ono nešto'. No, za neke ipak, crtić i ima 'ono nešto' što u njima pobudi želju, da doslovno svaku scenu iz najavne špice snime i pretvore primjerice u video.

Tako je i grupa prijatelja, za potrebe jednog talent showa, snimila priloženi video u tjedan dana, koji je zapravo kadar po kadar preslika uvodne špice crtića Ninja Kornjača. Gledajući ga, nametnulo se nekoliko pitanja, a jedno od njih je i kako se nakon svih tih godina prisjetimo točnih riječi uvodne pjesme?! Video se proširio internetom brzinom munje i još jednom uvrstio Ninja Kornjače u aktualnu temu te nas sve podsjetio na popularne pjesme i pomalo besmislene likove.

 

L.M./MojTV
 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala