Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


'Heroji među nama' - novi akcijski reality o vatrogascima
Kada katastrofa iznenada zaprijeti, naši životi ovise isključivo o njihovoj brzini, snalažljivosti, iskustvu i znanju

'Heroji među nama' - novi akcijski reality o vatrogascima

Pilot novog akcijskog reality showa 'Heroji među nama' prikazuje uobičajeni dan vatrogasaca, koji ni po čemu nije prosječan, jer svaka je intervencija opasna.

Eksplozije, plameni jezici koji gutaju kuće, urušavanja domova nakon požara, automobili u plamenu, smrskana vozila i poplave - dio su svakodnevnih drama u koje zagrebački vatrogasci iz Savske, ulaze riskirajući vlastite živote kako bi spasili naše. Šokantni prizori, preopasni da bi ih zabilježili filmski snimatelji, snimljeni su pomoću kamera instaliranih na kacigama vatrogasaca. Na taj način, omogućeno nam je vidjeti dramatične događaje iz same blizine, iz perspektive gasitelja požara.

Upoznat ćemo voditelja smjene Sinišu Jembriha i njegove dečke, koje veže neraskidivo prijateljstvo - Mrvicu, Danijela, Tihomira, Branka, Luku, Hrvoja, Mišela, Denisa i druge u akciji, na zadatku, ali i kroz život u stanici, u kojoj održavaju kondiciju i izvode opasne vježbe. Kada nisu na intervenciji ili na vježbama, dečki se opuštaju smišljajući šale i igrajući pikado te na taj način pokušavaju smanjiti stres i potisnuti iz sjećanja slike razaranja i ranjavanja, slike koje ih uvijek iznova čekaju pri svakom odlasku na teren. A tada znaju da ovise jedan o drugome i da svaka greška može biti i posljednja.


Javna vatrogasna postrojba 'Centar', smještena u Savskoj ulici, najstarija je vatrogasna postaja u Zagrebu i ima najviše vatrogasaca i vatrogasnih vozila u Hrvatskoj. Iako godišnje broji najviše intervencija, između 1000 i 1400, ovim ljudima statistički podaci ne znače ništa. Ljudski životi su neprocjenjivi, a psihološka i materijalna šteta nastala u nesreći ponekad je nenadoknadiva. Oni će učiniti sve kako bi nas spasili od tragedije. Niti jedna intervencija na koju odlaze iz dana u dan nije jednaka, a u trenutku katastrofe, naši životi ovise o njihovoj brzini, snalažljivosti, iskustvu i znanju. Biti vatrogasac nije običan posao - vatrogasci imaju zadatak spasiti ono do čega nam je najviše stalo.

Oni su ljudi koji riskiraju vlastite živote kako bi spasili naše i iako izgledaju poput nas, ipak su drugačiji  – oni su heroji među nama.

Pilot epizoda novog realitya 'Heroji među nama', u produkciji Fremantle Medije, RTL Televizija prikazat će u utorak, 30. studenog, u 22.30 sati. Repriza je na rasporedu u subotu 4. prosinca u 19 sati.

 

L.M./MojTV
 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #1
    0 0
    aya aya @ 30.11.2010. 14:15

    Samo se bojim da to nije opet neki RTL-ov uradak tipa onog KT2 - Pravda na zadatku ili kako već...ono je bilo totalna pušiona.

      

Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala