Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Svi nastavci serijala Harry Potter izlaze u 3D verziji
Dok film obara rekorde diljem svijeta, Emma Watson priznala je kako je zamalo postala državni neprijatelj br. 1

Svi nastavci serijala Harry Potter izlaze u 3D verziji

Foto: PRPhotos

Dok Harry Potter i darovi smrti obara rekorde na kino blagajnama diljem svijeta, Warner Bros. je objavio kako će ponovno pustiti u distribuciju svih osam nastavaka serijala jednom kad budu prebačeni u 3D veriju. Saga J.K. Rowling počet će se prikazivati u ograničenom broju kino dvorana nakon distribucije završnog poglavlja Darova smrti - Dio drugi.

Ranije ove godine, producent Pottera David Heyman priznao je kako je samo pitanje vremena kada će svi nastavci biti pretvoreni u 3D verzije. Također, serijal Harry Potter očekuje i 3D Blu-Ray izdanje.

Dok traje mužnja zlatne koke Potter, novi nastavak je samo u SAD-u u prvih pet dana zaradio 125 milijuna dolara, dok diljem svijeta sveukupna zarada jest 205 milijuna dolara.

Emm
A dok su fanovi konačno utažili znatiželju, glavnim glumcima je laknulo. Tako je Emma Watson priznala kako je ozbiljno razmišljala da napusti ulogu Hermione Granger u serijalu, no, kako kaže, ta bi je odluka vjerovatno bila učinila državnim neprijateljem br. 1. Watson je otkrila kako je zamalo napustila serijal nakon petog nastavka Harry Potter i red feniksa, kako bi se posvetila - učenju.

- Zasigurno ta odluka ne bi naišla na odobravanje. No, da se to dogodilo, bilo bi mi vrlo teško gledati filmove koji su snimljeni bez mene, jer sam odrasla snimajući ih. Biti dio franšize je, također, dio mog indentiteta - rekla je mlada glumica.

Emma Watson, koja trenutačno studira na američkom sveučilištu Brown, dodala je kako bi joj život zasigurno bio mnogo jednostavniji da je ostavila iza sebe ulogu koja ju je proslavila.

- Život bi mi bio manje hektičan, no sada uopće ne žalim što sam ostala do kraja. Definitivno sam donijela pravu odluku - kaže Emma.

J.K.
 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala