Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Dreserica Maja sa psom Nessom i Viktorija u finalu Supertalenta
Žiri je imao težak zadatak u odabiru finalistica, ne pustivši devetogodišnje čudo od djeteta, Tiju Pikiju

Dreserica Maja sa psom Nessom i Viktorija u finalu Supertalenta

Foto i video: NovaTV i YouTube

U trećem polufinalu showa Supertalent, borba je opet bila napeta. Između deset natjecatelja mjesto u finalu izborile su Viktorija Novosel i Maja Terzić sa psom Nessom.

Na iznenađenje žirija, Maja Terzić svojom je točkom dresure psa, dobila najveći broj glasova gledatelja. Nessa, pasmine Border Collie, potpuno je bila usklađena sa svojom gazdaricom Majom, devetnaestogodišnjakinjom iz Pleternice. Ne samo da su im pokreti bili skladni, već je i Maja bila odjevena u crno-bijelu kombinaciju, kao što izgleda Nessino krzno. Maja je samouka dreserica koja se prije sedam godina prihvatila vježbanja te vještine.


Viktorija Novosel izborila je ulazak u finale pomoću odluke žirija, koja nije bila jednoglasna. Ostavivši za sobom devetogodišnju protivnicu Tiju Pikiju, Viktorija je žiri oduševila izvedbom pjesme Što te nema na akustičnoj gitari. Nastupom je toliko oduševila Ninu Badrić, da joj je članica žirija poklonila ružu koju je čuvala za favorita večeri. Ova 21-godišnja djevojka glazbeno iskustvo sticala je po zagrebačkim ulicama, kao ulična izvođačica, što joj je zasigurno pomoglo u prolasku u finale.


Tija Pikija, 9-godišnja pjevačica sa impresivnim glasovnim mogućnostima, ovog puta izvela je ariju iz opere Carmen. Iako je Nina rekla kako s nestrpljenjem očekuje njen nastup te je žiri i ovog puta ostavila bez daha, to joj nije bilo dostatno da je odaberu za prolazak u finale. Tiji neprolazak nije teško pao, i sama je rekla kako ona ima još puno vremena pred sobom za uspjeh.


U trećoj polufinalnoj večeri nastupili su i plesna skupina Step By Step Juniors, samouki gitarist Josip Pešut, pjevač Hrvoje Periša, plesna skupina Cats, plesač Petar Dugandžić, freestyle nogometaš Miran Pirner te plesno-vokalna skupina Fame.

 

J.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala