Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Na čemu je to Harrison Ford?
Glumac je u talk-showu Conana O'Briena uspio zbuniti sebe i voditelja pričajući besmislice, a za šum iz publike je rekao da je njegova jeka

Na čemu je to Harrison Ford?

'Biti prilično napušen i takav gostovati u talk-showu, baš i nije dobra ideja… osim ako niste Harrison Ford' - osvanulo je na Twitteru glumca Jamesa Van Der Beeka, poznatijeg kao Dowsona iz serije 'Dawson's Creek'.

Naime, glumac Harrison Ford pojavio se u talk - showu Conana O'Briena te na neočekivan način zabavio publiku, a posebice internetske forume. Popularni glumac je u show primarno došao promovirati svoju novu komediju 'Morning Glory' redatelja Rogera Michella, u kojoj glumi uz Diane Keaton, Jeffa Goldbluma te 50 Centa. No, Ford se prilično malo zadržao na toj temi (očito mu nije bila zanimljiva) osim što je svoj lik nazvao 'šupkom'.

Ford je kroz cijeli show kompletno uspio zbuniti voditelja, a i samoga sebe. Pričao je uglavnom nepovezane besmislice, gutao vlastite riječi te je izgledao prilično paranoično u jednom trenutku. Kada ga je Conan pitao za šum koji dolazi iz publike, Ford mu je samo kratko odgovorio da je to njegova jeka. Na Conanovu lice se vidjelo da je zbunjen pa je pokušao nastaviti smisleni razgovor. Temu je prebacio na scenarij novog nastavaka 'Indiane Jonesa', a Ford mi je na to samo rekao kako Lucas radi na njemu te da bi on volio zapravo napraviti potpuno novi. Prisutne je iznenadio svojom gestikulacijom ruku kada je 'trljanjem' htio indirektno pokazati da ga za spomenuti film očekuje golemi honorar.

- Budući da već pola sata razgovaramo apsolutno o ničemu, predlažem da napravimo stanku - kazao je šaljivi, ali vidno izgubljeni Conan O'Brien u jednom trenutku.

Show su obojica uspjeli nekako izgurati do kraja. Dok je Ford tokom showa kazao puno neobičnih i neobjašnjivih stvari, Conan je pak izjavio da mu je to najiskreniji intervju koji je ikada napravio.

Za sada još nije ustanovljeno je li Ford konzumirao išta, radi li se o drogi, alkoholu ili samo jednostavno o nekoj dobroj šali koja je trebala izazvati upravo sve ovo. Na kraju je samo važno još jednom podsjetiti kako se radi ipak o sjajnom glumcu.

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala