Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Tko će biti ljubavna zanimacija Batmana - Christiana Balea?
Nolan razmatra koja će glumica zaigrati ulogu negativke, a koja će biti ljubavna zanimacija u 'The Dark Knight Rises'

Tko će biti ljubavna zanimacija Batmana - Christiana Balea?

Foto: PR Photos

Internetom se počelo intenzivno špekulirati oko novog nastavka filma Batman Christophera Nolana, pod nazivom "The Dark Knight Rises". To će biti treći dio trilogije koju je Nolan započeo s "Batman Begins" i naveliko hvaljenim "The Dark Knight".

Nolan razmatra glumice za dvije uloge u svom novom filmu. Jedna je potencijalna ljubavna zanimacija Brucea Waynea (Christian Bale) dok je druga negativka. Jedan od muških negativaca, za kojeg se spominjalo da bi se mogao pojaviti u filmu je i zvijezda "Inceptiona" Thomas Hardy, no on se još nije izjasnio o toj ulozi, nego samo sliježe ramenima na sva pitanja novinara.

Nolan je isto tako šutljiv i štur po pitanju informacija o novom nastavku. No, izjavio je kako će sljedeći Batman film biti njegov zadnji te ujedno i završetak njegove priče i veze s Batman serijalom, kojeg je započeo.

 - Bez da ulazim u detalje, glavna stvar zbog koje nam treći nastavak toliko odgovara, je taj da dovršimo priču koju smo započeli. Jako sam uzbuđen zbog kraja filma, dovršetka i svega što smo napravili s likovima u filmu. Moj brat je smislio neke odlične stvari u scenariju. Drukčije je od stripova koji mogu ići u nedogled. Mi radimo film gledajući na to, kao na jednu priču s početkom i krajem. Kada imate takvu priču, možete se više fokusirati na radnju i bit koju želite ispričati - izjavio je Nolan za svoj nadolazeći film.

Jedino što je potvrdio, je kako negativac u filmu neće biti Mr. Freeze, vjerojatno

Ono što je o filmu trenutno poznato je da prikazivanje počinje 20. srpnja 2012. godine. Joker se ne vraća u nastavku, a negativac nije niti Riddler. Scenarij koji je pisao Jonathan Nolan je dovršen te ga trenutno polira, a snimanje filma počinje u travnju 2011. godine dok je naslov filma 'The Dark Knight Rises'.

Što Vi mislite tko bi mogao glumiti u novome filmu glavnu ljubavnu zanimaciju Brucea Waynea? Neki tip moderne Vicky Vale, možda? Te tko bi mogao glumiti glavnu negativku poput Harley Quinn?

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala