Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ispala Ivana Brkljačić, a Vlahov otplesao 'jive u tragovima'
U trećem nastavku showa 'Ples sa zvijezdama' uvjerljivo najbolji su opet bili Nera Stipičević i Damir Horvatinčić

Ispala Ivana Brkljačić, a Vlahov otplesao 'jive u tragovima'

Foto: HRT

U trećoj epizodi popularnog showa Ples sa zvijezdama, 'sedam plesnih čuda' (kako ih je simpatično nazvao voditelj Duško Čurlić) plesalo je jive i tango.

Nakon što su iz prošlotjedne emisije prvi ispali Hrvoje Rupčić i partnerica Marija Stošić, u ovoj emisiji, istu sudbinu je zadesila Ivanu Brkljačić i Marka Hercega.

- Žao mi je što sam ispala, ali sam sretna što sam bila hrabra i došla u ovaj show uopće i sve nasmijala. Sve što trebam znati o plesu naučila sam u svega par tjedana - kazala je Ivana Brkljačić.

U tzv. plesu odluke (dva para s najmanjim brojem bodova) bivša sportašica plesala je jive protiv Mile Horvat i Roberta Schuberta koji su plesali tango. Žiri je ovaj put donio jednoglasnu odluku o paru koji će napustiti show, a najstroži član, Davor Bilman im je rekao da su barem održali obećanje kako će svi umrijeti od smijeha. Mili Horvat je žiri pak zamjerio rad nogu i nepravilno držanje glave, ali je na kraju ipak odlučio u njezinu korist.

Uvjerljivo najbolji par večeri, ali i od prve emisije, bili su Nera Stipičević i Damir Horvatinčić. Energično su otvorili sinoćnju emisiju svojom izvedbom jivea, za koji su dobili same pohvale i najvišu zasluženu ocjenu 39. Domišljato obučeni, kao vojnici Drugog svjetskog rata, sve gledatelje, svojim su plesom naprosto ostavili bez daha.

Pjevačica Novih Fosila, Sanja Doležal je u svojoj parodiji-tango izvedbi 'ubila' svog partnera Hrvoja Kraševca. Odjevena u crvenu haljinu zadobila je gromoglasan pljesak iz publike. Ipak, zamjerke žirija su bile nezaobilazne. Iako su ispričali lijepu koreografsku priču, žiri nije bio siguran sviđa li im se ili ne parodija tanga. Zbroj njihovih ocjena iznosio je 31.

Iznenađenje večeri bio je najmlađi par sezone, Bojan Jambrošić i Martina Bastić. Par je otplesao jive te maštovitom i energičnom koreografijom očarao suce. Njihov napredak, za koji je žiri kazao da je fantastičan, nagradio je s ukupnim zbrojem ocjena 34.

Tango je sinoć otplesao i prof. matematike. Naime, Davor Bilman nazvao je tako šarmantnog Zijada Gračića aludirajući na njegovo brojanje koraka za vrijeme plesa. Zijad i njegova partnerica Tihana Devčić zaradili su ocjenu 22, a Milka Babović im je poručila da su to ipak sjajno izveli.

Vidno najlošiji i posljednji par večeri bili su Petar Vlahov i Ana Domišljanović. Ukočeni voditelj otplesao je jive, za koji je žiri istaknuo da ga je bilo samo u tragovima. Iako im je žiri poručio da su se ipak malo popravili, par je zaradio siromašnih 18 bodova. Izgleda kako istaknuti bicepsi i tricepsi Petra Vlahova ipak nisi urodili plodom.

 

L.M./MojTV
 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala