Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


ABC naručio već i drugu sezonu serije 'The Walking Dead'
Nova sezona Franka Darabonta donijeti će još krvaviju i jeziviju zombie-zabavu, a vratiti će se s 13 novih nastavaka

ABC naručio već i drugu sezonu serije 'The Walking Dead'

Nova, druga sezona zombie serijala "The Walking Dead" sama po sebi je bila zaista neizbježna, pogotovo nakon fantastične Halloween premijere.

To je službeno potvrdila ABC kuća, dan nakon što je "The Walking Dead" prikazao svoju tek drugu epizodu, koja je imala nevjerojatnih 4.7 milijuna gledatelja od čega je 3.3 milijuna bilo u dobnoj skupini od 18 - 49 godina.

Serija koja je napravljena po popularnom serijalu stripova Roberta Kirkmana pod istim imenom, trenutno je na trećem od šest nastavaka prve sezone. Na radost svih obožavatelja, oni će nakon odgledane tekuće sezone dobiti još krvaviju i jezivu zabavu u sljedećoj, kada će se "The Walking Dead" vratiti s 13 novih epizoda.

- Mrtvi su se raširili svijetom! Niti jedna druga kabelska televizija nikada prije nije privukla toliko odraslih gledatelja kao što je to napravila serija "The Walking Dead". To potvrđuje glad gledatelja za najbolji program na običnoj kabelskoj. Jako smo ponosni što vraćamo mrtvace diljem svijeta - ponovio je i pojasnio predsjednik AMC-a Charlie Collier.

Kao što je Collier najavio, serija će opet biti predstavljena putem Fox International Cable kompanije koja je premijernu epizodu prikazala u više od 120 zemalja svijeta među kojima je i Hrvatska.

- Željela bih da su sve televizijske odluke ovako lagane poput ove. "The Walking Dead" je zapravo tv remek djelo zbog iznimno puno razloga. Želimo najmanje 10 sezona. Bravo AMC  - rekla je Sharon Tal Yguado, zamjenica direktora za scenarije.

Serijal "The Walking Dead" je napravljen od strane Frank Darabonta, a u seriji glume Andrew Lincoln, Sarah Wayne Callies, Jon Bernthal, Jeffrey DeMunn i Laurie Holden. Seriju kod nas možete pratiti na Fox Crime kanalu.

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #5
    0 0
    Aco78 aco78 @ 10.11.2010. 16:53
    Jel ova serija zbilja valja ili je samo napuhano?? Nisam gledao pa pitam. 
  • #4
    0 0
    IMBA imba @ 10.11.2010. 14:27

     gledao sam prije neki dan jednu epizodu iako nisam bio svjestan da se radi o seriji.

     meni se činilo kao da se radi o nekoj lošoj kopiji filma "28 dana".    Isprva zanimljivo, kasnije se sve pretvorilo u suhoparan dijalog između 2 muškarca što i nije bilo tako zanimljivo.   Scene sa zombijima su jako dobro napravljene ali mislim da ih ima premalo  :/

  • #3
    0 0
    mario mario @ 10.11.2010. 11:21
    Imho, zombiji su u seriji/stripu najmanje bitni, jednostavno, ovo je drama o hm... preživljavanju ljudskog duha. Zombiji su tu da malo začine stvar.
  • #2
    0 0
    Beno beno @ 10.11.2010. 11:10
    Inace ne volim filmove o zombijima, al ova serija je stvarno dobra. Darabont stvarno zna...
  • #1
    0 0
    mario mario @ 9.11.2010. 17:47
Pogledaj sve komentare (5)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala