Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Randy Quaid i supruga traže azil u Kanadi zbog ubojica zvijezda
Bračni par tvrdi kako ih ubojice pokušavaju likvidirati kao što su to napravile i sa Heathom Ledgerom

Randy Quaid i supruga traže azil u Kanadi zbog ubojica zvijezda

Foto i video: ABC

Glumac Randy Quaid i njegova žena Evi posljednjih tjedana pune naslovnice američkih medija nizom bizarnih situacija u kojima su se našli. Prvo su bili uhićeni jer su provalili i koristili tuđu kuću, a sada su prebjegli u Kanadu gdje traže azil jer se boje kako bi ih u SAD-u mogli - ubiti. 

Quaidovi su uhićeni u Kanadi prije deset dana, što je njihovo treće uhićenje u zadnjih pola godine, na temelju tjeralice koja je za njima raspisana zbog izbjegavanja kalifornijskog suda.

Progovorili po prvi put

Jučer su dali intervju za vrlo gledanu emisiju Dobro jutro, Amerika gdje Evi, zajedno sa suprugom koji je bio nominiran za Oskara, tvrdi kako Hollywood ubija vlastite filmske zvijezde. U intervjuu kažu kako bježe jer pokušavaju uteći "ubojicama zvijezda" koje su možda ubile i Heatha Ledgera, Davida Carradine, Nataschu Richardson i druge koji su s Randyjem glumili u filmovima - Mi smo hollywoodske izbjeglice - kaže Evi - Osjećam se kao Uma Thurman koja leži živa zakopana. Iskreno osjećam kako nas oni pokušavaju ubiti - ozbiljna je Evi.

Saslušanje koje su nedavno izbjegli, došlo je nakon što su u rujnu Quaidovi uhićeni jer su "skvotirali" svoju nekadašnju kuću, a u travnju su bili privedeni jer nisu podmirili hotelski račun od 10 tisuća dolara.

- Slijede nas, stalno su nam na tragu - rekao je Randy opisujući navodne ubojice koje, kako tvrdi, love njega i suprugu mu - Prisluškuju naše telefone, hakiraju naša računala. Pokušavamo samo naći neku sigurnost u svemu ovom. Mel Gibson, Lindsay Lohan i Britney Spears, svi oni su u opasnosti zbog "ubojice zvijezda" - dodaje Randy.

Randy, star 60, i Evi, stara 47, zanijekali su optužbe da su mentalno oboljeli ili da su pod utjecajem narkotika. Randy je još dodao kako je njegova veza sa bratom Dennisom Quadiom netaknuta, iako im je odnos nešto napetiji zadnjih godina.

No, nagađa se kako se, u biti, radi o snimanju lažnog dokumentarca, kao što je nedavno i Joaquim Phoenix snimio I'm still here, gdje je izigravao zvijezdu koja je potpuno izgubila razum i karijeru, za što su mnogi u početku povjerovali kako je istina. No, izgleda da američka javnost i mediji Quaidove shvaćaju vrlo ozbiljno.

J.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala