Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nastavak kultnog filma 'Goonies' - vjerojatno ne, ali mjuzikl da!
Redatelj filma R. Donner kazao je kako bi sve novo-napravljeno po pitanju nastavka samo naškodilo originalu

Nastavak kultnog filma 'Goonies' - vjerojatno ne, ali mjuzikl da!

Od pojavljivanja filma 'Goonies', koji je inspirirao mnoge radoznale ljubitelje avanture i ostao im u sjećanju kao dobra komedija, prošlo je zaista puno vremena. Svi ga se rado prisjetimo i uz njega nasmijemo.

Još od davnih dana, kada je glumačka postava bila mlada, pričalo se o potencijalnim nastavcima, a kasnije i o animiranoj seriji koja bi trebala povratiti energiju 'Gooniesa' - ništa od toga se nije dogodilo. Vrlo vjerojatno niti neće, zasigurno ne u originalnoj glumačkoj postavi.

Na nedavnom okupljanju vezanom uz specijalno DVD izdanje 25. obljetnice (da, 25 godina), svi povezani s filmom, potvrdili su već sve otprije poznato. Premda Gooniesi nikad ne kažu NE, spremni su reći 'vjerojatno ne'. 

- Mislim da se to ipak neće dogoditi - rekao je Jonathan Ke Quan (u filmu poznatiji kao Data, inaće poznat po ulozi klinca s nadimkom 'Short Round' iz 'Indiane Jonesa').

 - Prije pet godina postojao je jedan sjajan scenarij, no svi smo nekako ostarili za to - nadodao je Corey Feldman (koji u filmu glumi Moutha).

Redatelj filma Richard Donner je pak izjavio kako bi sve novo, što bi se napravilo, samo škodilo originalu. No, kako bi se vatra oko 'Gooniesa' ipak ponovno potpalila, mogućnost se pronalazi u formi Broadway mjuzikla?! Zašto ne?!

- Takav oblik traje zauvijek - osvrnuo se Donner na tu mogućnost te nadodao kako već imaju odličnog scenarista i producenta Tima Longa koji radi inaće na Simpsonima. On je taj koji je i dao odličan prijedlog za 'Goonies' mjuzikl.

Kao što mnogi filmovi postaju ostvarene i rasprodane Broawday predstave s različitim uspjesima, vrlo skoro, gledatelji bi mogli biti pozvani na lagane opera-momente između Jake Fratellija i Chunka te konflikta grupe Goonies s istim kriminalcima. Sve to uz suvremeniju verziju pjesme Cindy Lauper 'The Goonies 'R' Good Enough'.

Ukoliko ovaj projekt krene koracima Mel Brooksovog filma 'The Producers' koji je pretvoren iz filma u jednu od najpopularnijih Broadway predstava te nazad u filmski mjuzikl, možda još jednom vidimo i 'Goonies' na filmskom platnu.

 

L.M./MojTV
 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala