Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Tko su djevojke koje su osvojile Angelinu?
Zana Marjanović i Jelena Jovanova glumit će u redateljskom prvijencu Angeline Jolie.

Tko su djevojke koje su osvojile Angelinu?

Angelina Jolie u svom redateljskom prvijencu ispričat će priču o ljubavi Muslimanki i Srbinu u vrijeme ratnog Sarajeva između 1992. do 1995. godine, a glavnu ulogu dobila je jedna od najtalentiranijih glumica BiH Zana Marjanović. Njezin život mogao bi slavnoj glumici poslužiti kao podloga, baš kao što je bio slučaj sa njezinim filmom Snijeg, u kojem Zana glumi bosansku udovicu i izbjeglicu koja se nakon rata vraća u svoje razrušeno selo i traži stari život.

Zana se 1997. godine s roditeljima preselila u New York, ali se u Sarajevo vratila nakon četiri godine - da u njemu i ostane. Prve filmove snimila je već na fakultetu, Akademiji scenskih umjetnosti u Sarajevu.

Mnogi su s čuđenjem dočekali vijest da se s obitelji vraća iz Amerike u BiH, no ona je u Sarajevu osjećala toplinu. Srđan Vuletić dao joj je prvu ulogu, u filmu “Ljeto u zlatnoj dolini”.

Već danas je Zana otputovala u Budimpeštu, gdje kreće snimanje Angelininog filma. Filmska ekipa potom se vraća u Sarajevo, a neke scene filma čiji je budžet 15 milijuna dolara snimat će se i u zeničko-dobojskom kantonu.

"Još uvijek nisam ni svjesna da ću glumiti u filmu Angeline Jolie", kazala je Zana na press konferenciji, gdje nije mogla i iznositi detalje o filmu, već o samoj ulozi.

- POGLEDAJTE VIDEO S PRESS KONFERENCIJE

Uz Zanu Marjanović i Radu Šerbedžiju u filmu će glumiti još neki glumci s područja bivše Jugoslavije. Producenti  su oskarovac Graham King i njegova producentska kuća GK Films, te Sarajlija Edin Šarkić i njegov Scout Film.

Uz Zanu, glumit će i Makedonka Jelena Jovanova, 25-godišnja kazališna glumica u Makedonskom narodnom kazalištu kojoj će ovo biti treća uloga, a odabrala ju je sama Angelina.

MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala