Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


J.Lo i Steven Tyler spašavaju American Idol
FOX je konačno i službeno objavio najgore čuvanu tajnu u showbizu posljednjih mjeseci

J.Lo i Steven Tyler spašavaju American Idol

FOX je konačno i službeno objavio najgore čuvanu tajnu u showbizu posljednjih mjeseci. U novoj sezoni American Idola, koja starta u siječnju, Randyju Jacksonu će se u žiriju pridružiti Jenifer Lopez i Steven Tyler!

Upečatljivim licima latino-američke zvijezde te pjevača grupe Aerosmith producenti su odlučili nadomjestiti odlazak legendarnog Simona Cowella, bez čijih je komentara gotovo nezamislivo gledati bilo koji talent show. Britanski glazbeni djelatnik, izdavač i producent stekao je svjetsku slavu u emisijama Pop Idol, Britain's Got Talent te American Idol, za koji je imao i licencu.

Još početkom godine objavio je da je ovo njegova zadnja sezona u showu, a nova će uzbuđenja potražiti u Xfactoru, za koji je također pribavio licencu. American Idol je bez Cowella morao krenuti u kampanju angažiranja novih zvijezda koje će zadržati milijunski auditorij pred tv ekranima.

"Jako sam sretna što mogu biti ovdje. Tražim novog Michaela Jacksona", poručila je na službenoj press konferenciji u Inglewoodu Jennifer Lopez, koja je i u ovoj prigodi izgledala sjajno.

J.Lo po sezoni vijedi 12 milijuna dolara

41-godišnja glumica i pjevačica odlučila je odjenuti kombinezon dubokog izreza i pokazala zašto njezin angažman po sezoni showa košta 12 milijuna eura. Ona jednostavno zna kako privući poglede.

Ipak, pred ekipom American Idola težak je zadatak, jer nakon godina dominacije, lani je gledanost pala, a prvo mjesto ljestvice prepustili su Plesu sa zvijezdama. No, baš kao i baseball momčadi, autori Idola posegnuli su za veteranskim, proslavljenim imenima nadajući se da će im upravo ona donijeti porast gledanosti, piše NY Daily News.

Steven Tyler poručio je kako se nada da će u show unijeti malo rock and rolla, dok je Jennifer obećala da neće biti prestroga u ocjenjivanju, već će slijediti postulat izvršnog producenta Nigela Lythgoe koji u emisiji želi kreativnu kritiku.

Moj TV 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala