Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Show je počeo - prekrasnom isprikom
U drugoj sezoni Supertalenta neki su već odskočili. Pogledajte zašto je to i Petar Dugandžić

Show je počeo - prekrasnom isprikom

Foto: Nova tv

Imate li već svog favorita? Ako ste gledali prvu emisiju zabavnog showa Supertalent, mogli ste birati među plejadom plesača, dog dancera, beatboxera ili zviždača, a ako ste propustili početak nove sezone, nudimo vam pomoć. Teško da možemo prenijeti sve izaze lica tročlanog žirija u dobro poznatom sastavu; Dubravko Merlić, Nina Badrić i Enes Bešlagić, no neke od njihovih reakcija na kandidate ipak su bile upečatljivije od drugih.

Aretha Franklin ukazala se u HNK-u

50 kandidata s audicija u Zagrebu, Rijeci, Osijeku i Splitu plasirali su se za nastup u live emisijama. No, neki su već u ovoj ranoj fazi imali zapažene nastupe. U Zagrebu su se za prolaz izborile tri atraktivne trbušne plesačice s mačevima, okupljene u plesnoj skupini Habibi.

Svakako moramo spomenuti i Brunu Tomašića,  koji se već dugo bavi glumom. Zapolesnik kazališta Komedija, koji je radio sa Željkom Malnarom u Noćnoj mori i odradio sezonu Najboljih godina drugi put traži svoje mjesto u Supertalentu. Ovaj puta došao je u ulozi zabavljača, a otpjevao je i otplesao Mamma mia, Apolo Teensa. I ovaj put Merlić je bio protiv, ali Nina i Enes izborili su mjesto za njegov live nastup.

Petra Antolić bila je pravo čudo zagrebačke audicije. 25-godišnja je Zagrepčanka došla i skinula Arethu Franklin, u njenom hitu I never loved the Man. Nina Badrić poručila joj je da će se boriti za nju do kraja showa. Petra ima i svoj band - Petra Antolić kvintet, s kojim nastupa po zagrebačkim klubovima.

Beat-box je apsolutni hit

U Osijeku prolaz je izborila (opet) Maja Terzić i nezaobilazan član njezinih nastupa škotska ovčarica Nessa.

Trikovi su upalili kod žirija. Potom je uslijedio beatbow set. U Osijeku smo vidjeli Ivana Jurlaića, koji je prvi oduševio žiri. No, potom je iz Slavonskog broda istu tehniku u boljoj izvedbi pokazao Sead Beša. 16-godišnji beatboxer kaže da zvukove proizvodi otkako zna za sebe, a bavi se i računalnom animacijom te fotografijom.

Ako mislite da je to napredno, što biste rekli na najmlađeg beatboxera u Hrvatskoj, 13-godišnjeg Antonija Fučeka? Vinkovčanin se već može pohvaliti nastupima s Blackout projectom, a mnogi hip hoperi  u njemu vide veliki talent. Učenik sedmog razreda kad naraste želi biti policajac ili liječnik.  U Osijeku smo također čuli i zviždanje 67-godišnjeg Zdenka Bluma, kojeg ćemo gledati i live.

Iz Omišlja stiže samouki harmonikaš Ivan Jakominić, kojem je Bešlagić, iako ne ljubi slovensku polku, u stilu Zdravka Mamića tutnuo koju kunu u harmoniku. Iz Labina, pak, stižu reperi We stand United,  a iz Rovinja jedan potencijalni winner, Petar Dugandžić. 19-godišnjak rodom iz Ljubuškog, trenutno u Rovinju radi kao animator, a plesom se bavi od 5. razreda. Trebate vidjeti kako se u free style verziji Beyoncine Halo, uz pomoć maski i natpisa, ispričao zagonetnoj djevojci...

 

MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #3
    0 0
    gorlock gorlock @ 18.9.2010. 21:09

    "Petra Antolić bila je pravo čudo zagrebačke audicije. 25-godišnja je Zagrepčanka došla i skinula Arethu Franklin, u njenom hitu I never loved the Man"

    DOISTA SVAKA ČAST!

  • #2
    0 0
    bozoli bozoli @ 18.9.2010. 21:09
    A ona ženska sa Arethinom pjesmom je tako loše zvučala da nisam to mogla odslušati do kraja. To ti je kad čovjek pokušava pjevati kao netko drugi, i ne slijedi svoj glas.
  • #1
    0 0
    MaryJackie maryjackie @ 18.9.2010. 19:57
    pjesma je Halo, a ne Sweet Dreams...
Pogledaj sve komentare (3)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala