Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Video: Robbie Williams se obrukao pred 60 tisuća fanova
Usred pjesme Feel je najprije zastao, pa počeo mrmljati, a potom su ga fanovi spasili potpune blamaže

Video: Robbie Williams se obrukao pred 60 tisuća fanova

KONTROVERZNI umjetnik početkom kolovoza se oženio, a konačno je pružio ruku i bivšim kolagama iz Take Thata. Zločesti dečko nekad megapopularne pop grupe, čiju su bogatu karijeru godinama propisno pratili poroci, očigledno je naglo ubacio u manju brzinu.

Željeli bismo upravo prevelikim opuštanjem opravdati gaf koji se Robbieu Williamsu dogodio na koncertu pred 60 tisuća ljudi, gdje je zaboravio riječi svog velikog hita Feel.

No, možda su godine staža u konzumaciji kokaina i alkohola učinile svoje. Robbie se na dobrotvornom koncertu za britanske vojnike u Afganistanu, održanom u Londonu prošle nedjelje, pošteno obrukao i dokazao da čak i najveći izvođači osjete manjak gaža.

Naime, Robbie je proteklih godina rado izbjegavao stage i bavio se svojim hobijima, poput proučavanja izvanzemaljskih tijekova. Na nastupu za britanske vojnike Robbie je zapeo na jednom od svojih najvećih hitova. Usred pjesme Feel je najprije zastao, pa počeo mrmljati, a potom se odlučio spasiti potpune blamaže posegnuvši za knjigom s tekstovima pjesama.

Niti to mu nije uspjelo, pa je pomoć potražio od publike. Obožavatelji su ga izvukli, a on im se morao zahvaliti:

"Prepao sam se nasmrt. Zaista vam hvala", poručio je Robbie publici koja je za razliku od njega znala svaku riječ pjesme Feel.

Na koncertu je s Garyjem Barlowom po prvi puta nakon 15 godina zajedno izašao na stage i zapjevao njihov zajednički hit Shame.
 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #2
    0 0
    doom doom @ 15.9.2010. 23:19
    i neka se je ,frajer je malo puno pun sebe ima dvije  dobre stvari(bar za mene).... a on mi je tolko  antipatican da bi prije cicolinu pital za autogram nego njega!!!
  • #1
    0 0
    sentinel sentinel @ 15.9.2010. 22:38
    Treba vas biti sramota zbog prenosenja ovakvih vijesti koje nisu tacne i izmisljanja radi nabijanja posjete. Covjek je pjevao tise dok je nesto radio oko bubnjeva, a 'scared myself to death' su rijeci pjesme, nije se nikome pravdao. U slucaju da to niste sami bili u mogucnosti shvatiti.
Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala