Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Fisichella otvara oktansku ludnicu u Zagrebu
Auto Motor Show Zagreb osobno će u petak 17. rujna otvoriti jedan od ponajboljih vozača Formule

Fisichella otvara oktansku ludnicu u Zagrebu

Auto Motor Show Zagreb 2010. osobno će u petak 17. rujna u 11.00 sati otvoriti jedan od ponajboljih vozača Formule, talijan Giancarlo Fisichella koji je ujedno i međunarodni promotor ovog zagrebačkog događaja. Predstavljanje Ferrarijevog bolida u Zagrebu nisu propustili ni Vlatka Pokos, kao i zagrebački gradomačelnik Milan Bandić koji su došli na najavni party ispred Gradske kavane.

U trodnevnoj manifestaciji na prostoru uokolo i uz zagrebačku ljepoticu s Laništa – Arenu, Auto Motor Show Zagreb posjetiteljima će predstaviti najatraktivnije automobilske utrke, vožnje svjetskih vozača u akrobatskom motociklizmu, demonstracije i show kaskadera, vožnje helikoptera i mnogo drugog. Uz nastupe profesionalnih vozača, građani će imati priliku i sudjelovati u mnogima od sadržaja. Od atraktivnih točaka treba istaknuti kaskadere koji će kamionima probijati vatrene zidove, prevrtanje automobila, inscenirane sudare, vratolomije motocikala u zrak, a događaj će zatvoriti čovjek zvan Stant vozeći kamion oko postavljene staze na dva kotača.

Svoj motorni program i predstave uz brojne izlagače i sudionike iz cijele Europe izvest će po prvi puta u Hrvatskoj i Udruga Arcobaleno koja djeluje pod vodstvom ključnih osoba talijanske Polizie di Stato.  Udruga već pet godina organizira i izvodi jedan od najvećih nacionalnih motornih događaja u Italiji poznat kao Arcobaleno Motor show dallo Stretto u kojem aktivno sudjeluju sva nadležna ministarstva i policija, šampioni motorsporta. Njihovo predstavljanje podrazumijeva dolazak stručnog tima izvođača i tehničara te specijalizirano uređenih automobila poput Ferrari Challenge cars i ostale opreme. Njihov motorni prezentacijski program sastoji se od različitih demonstracija vozilima i motorima od kojih su neki: Policijska škola, freestyle vožnje, Formula Challenge, drift, freestyle-motocross, Formula 3, Prototipovi vozila i drugo.

Auto Motor Show 2010. manifestacija je koja okuplja sve relevantne institucije u cestovnom prometu, prometnu policiju i ministarstva, udruge i udruženja, medije i javnost s ciljem podizanja prometne kulture te kontinuiranog smanjenja posljedica prometnih nesreća u uvjetima stalno rastućeg prometa.

Tako su u organizaciju zagrebačkog Auto Motor Show-a uključeni i Grad Zagreb i Ministarstvo unutarnjih poslova koji će u danima događaja građanima ponuditi edukaciju u prometu. Posebno će se biti riječi o edukaciji o sigurnosti djece školske dobi u prometu. Naime, Prometna policija RH će u sklopu već tradicionalnih aktivnosti Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa, a posebno uoči početka školske godine provoditi edukativne programe, vježbe i razne simulacije. Jedan dio edukativnog programa usmjeren je k najugroženijoj skupini u prometu – djeca i mladi. 

Za dodatnu dobru zabavu dodatno će se pobrinuti i sudionici zabavnog programa, na kraju svakog dana manifestacije. Zabavni program osigurat će posjetiteljima ugodne i zabavne trenutke uz razne glazbene izvođače,

Kako kažu organizatori, cilj je da Auto Motor Show Zagreb postane tradicionalno prometno događanje u gradu Zagrebu na kojem će se okupiti javnost, policija, mediji i sve relevantne institucije u prometu, a radi promicanja prometne kulture te smanjenja posljedica prometnih nesreća u uvjetima stalno rastućeg prometa posebno u Gradu.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala