Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Catherine Zeta Jones: Bijesna sam na suprugove liječnike
Glumica zamjera Douglasovim liječnicima što mu rak grla nisu dijagnosticirali ranije

Catherine Zeta Jones: Bijesna sam na suprugove liječnike

Foto: PR Photos

Cijeli je svijet šokiralo saznanje da slavni glumac boluje od raka grla, ali najteže je ipak njegovoj obitelji. Njegova supruga Catherine Zeta Jones, u intervjuu za magazin People, iznijela je svoj "bijes" prema liječnicima koji Michaelu nisu na vrijeme dijagnosticirali opaku bolest.

- Prošao je različite preglede i ništa nije otkriveno. Ja sam znala da nešto nije u redu. I on je znao da se nešto događa - ispričala je glumica.

- Bijesna sam što bolest nisu otkrili ranije - kaže Catherine.

Optimizmom do izlječenja

Douglas je o svojoj borbi s rakom grla progovorio gostujući u talk showu legendarnog David Lettermana. Popularni je glumac naglasio kako je ostao pun nade u ozdravljenje. Pretragama se podvrgnuo početkom ljeta nakon što se žalio na bol u grlu, no liječnici tada nisu ništa otkrili. Nakon ljetne stanke, podvrgnuo se biopsiji koja je otkrila uznapredovali rak. Lettermanu je priznao da se i sam osjećao frustriranim zato što liječnici ranije nisu ništa uspjeli pronaći.

Ovo je uistinu teško razdoblje za slavnog glumca. Uz borbu s rakom, vodi bitku i s bivšom suprugom Diandre Douglas koja je podnijela zahtjev za polovicom njegove zarade u nadolazećem filmu "Wall Street", koji će biti premijerno prikazan u SAD-u 24. prosinca. Bivši su supružnici riješili podjelu bračne imovine 2000. godine, kada je Diandre dobila dio glumčeve zarade u filmovima koje je snimio dok su još bili u braku. Sada želi zaradu od njegovog rada zato što Michael ponavlja ulogu Gordona Gekka kojega je prvi put utjelovio 1987. godine.

Moj TV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #1
    0 0
    aya aya @ 3.9.2010. 13:36
    Mogu shvatit' da se to kod nas dogodi (a događa se često, na žalost). Ali on si ipak može platit' najbolje liječnike, a oni previde rak. Pa jasno da su frustrirani!
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala