Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


John Travolta - preljubnik i homoseksualac?
Glumčev navodni poznanik tvrdi da je svjedočio njegovim provodima s muškarcima u gay kupalištima

John Travolta - preljubnik i homoseksualac?

Foto: PR Photos

Obitelj Johna Travolte neugodno se iznenadila vidjevši u medijima napise prema kojima je slavni glumac preljubnik i pripadnik "tajne gay spa subkulture".

- John Travolta suprugu Kelly Preston vrara već godinama, a kada svi detalji isplivaju na vidjelo, seks skandal golfera Tigera Woodsa postat će prava sitnica - uvjerava Robert Randolph, autor memoara "You'll Never Spa in This Town Again". Glumčev navodni poznanik tvrdi da je nekoliko puta bio svjedok Travoltinih ludih provoda s dečkima u kupalištima i toplicama za homoseksualce u okolici Los Angelesa.

- On oblijeće dečke i čini se da uopće ne vodi računa o tome vidi li ga tko. Vidio sam ga jednom s ljubavnikom kojega se nije mogao zasititi. Trebao bi "izaći iz ormara" i prestati živjeti u laži. Njegova žena Kelly to ne zaslužuje - ispričao je Randolph.

"I meni se nabacivao..."

Randolph je otkrio kako je i sam iskusio glumčeve metode zavođenja.

- Travoltu sam upoznao 1998. godine, kad je već bio u braku s Kelly. Vjerujem da je njihov brak prijevara, jer John voli muškarce i godinama se seksa s njima Kelly iza leđa. Nekoliko puta mi se nabacivao, ali sam ga svaki put odbio. Ipak, uvijek se nađu muškarci koji su spremni na seks s njim. John nije prestao varati Kelly čak ni kad su dobili djecu. On je varalica i to jednostavno nije u redu budući da se njegova supruga čini kao jako draga žena koja zaslužuje mnogo više - dodao je.

Kelly Preston i John Travolta su u braku 19 godina. Imaju desetogodišnju kći Ellu, krajem ove godine očekuju svoje treće dijete, a početkom 2009. su izgubili 16-godišnjeg sina Jetta koji je, prema policijskom izvješću, imao teški epileptični napadaj u kadi i pao fatalno udarivši glavom.

Moj TV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #1
    0 0
    jana_banana jana_banana @ 2.9.2010. 18:27

    ...hmmm... malo me već plaši ova erupcija "izlazaka iz ormara".

    čini se da gro muškaraca ipak malo više voli... same sebe iliti sebi "srodne" duše

Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala