Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Danas je Dan Beverly Hillsa
Današnji datum, 2. rujna 2010. godine, poklopio se s nazivom jedne od najpopularnijih tinejdžerskih serija devedesetih

Danas je Dan "Beverly Hillsa"

Iako zvuči kao jedno od numeroloških proročanstava Maya, danas, 2. rujna 2010. godine, zapravo se slavi Dan serije Beverly Hillsa odnosno “Dan 90210”. Budući da se u Sjedinjenim Američkim Državama mjesec uobičajeno piše ispred dana, brojke su se poklopile na 9/02/10 pa se današnji dan u povijesti poistovjetio s poštanskim kodom Beverly Hillsa u koji je smještena radnja jedne od najpopularnijih tinejdžerskih serija svih vremena.

Tim povodom u SAD-u se planiraju tematske zabave, koje zagriženi fanovi serije iz 90-ih čekaju već dvadesetak godina.

Od 2008. se emitira nastavak

Seriju su kreirali jedan od najpoznatijih američkih producenata Aaron Spelling i scenarist Darren Star. Pratila je grupu američkih tinejdžera koji žive bogatim, lagodnim životom u kalifornijskom  gradiću Beverly Hillsu. Doživjela je mnogo glumačkih promjena i bazirala se na tinejdžerskim problemima kao što su veze, alkohol, droga, seks, silovanje i AIDS.

Glavni likovi oko kojih se radnja vrti bili su blizanci Brenda (Shannen Doherty) i Brandon Walsh (Jason Priestly), Kelly Taylor (Jennie Garth), Andrea Zuckerman (Gabrielle Anne Carteris), Steve Sanders (Ian Ziering), Dylan McKay (Luke Perry) i David Silver (Brian Austin Green).

Većina je glumaca zadržala popularnost i nakon ukinuća serije, a neki su se pojavili u nastavku koji se emitira u SAD-u od 2008. godine, "90210". Iako se prestala snimati prije deset godina, serija se kod nas emitirala i ovo ljeto, a fan grupe sada djeluju i preko popularnih društvenih mreža.

Moj TV 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala