Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Edward Norton potvrdio da nije dobio ulogu Hulka

Nakon višemjesečnih pregovora, studio je za ulogu Hulka odlučio uzeti drugog glumca

Edward Norton potvrdio da nije dobio ulogu Hulka


Piše: Tajana Škurić

Nakon brojnih nagađanja, pregovora i dogovora, sada je i sam glumac Edward Norton na svojoj Facebook stranici potvrdio vijest da neće tumačiti Hulka u novom filmu “Hulk and The Avengers”.

- “Veoma sam zahvalan na velikoj podršci mojih i obožavatelja filma “Hulk” tako da sam morao i sam reći nekoliko riječi vezanih uz najnovija zbivanja. Obzirom da na kraju ipak neću glumiti  Brucea Bannera u novom filmu, nadam se da će i bez mene projekt biti uspješan, iako sve nije ispalo onako kako sam se nadao. Znam da će ovo razočarati mnoge i to me rastužuje ali sam sretan i zahvalan Marvelu da mi je pružio priliku da budem dio Hulkove duge povijesti.”

Za one koji nisu upoznati sa slučajem, studio Marvel Studios je odlučio u novom filmu o zelenom superheroju odabrati novog glumca.

Prema riječima Kevina Feiga,  direktora produkcije dotičnog studija, razlog odustajanja od Nortona nije bio financijske prirode već potražnja glumca koji će se bolje uklopiti u već odabranu glumačku ekipu i koji će moći djelovati kao dio tima a ne samostalno.

Glumčev glasnogovornik je izjavio kako se njegov klijent uopće nije nadao niti očekivao ovakvu odluku jer su dosadašnji pregovori sa studijem dali naslutiti kako će upravo on dobiti ulogu.

Dok se u glumačkoj ekipi filma već nalaze Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Samuel L. Jackson, Chris Evans i Chris Hemsworth,  za ulogu Hulka se spominje Joaquin Phoenix. 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala