Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Teorija velikog praska od 13. srpnja na RTL Televiziji
Humoristična serija o fizičarima koji nemaju pojma o međuljudskim odnosima dovodi već dobro poznata lica

"Teorija velikog praska" od 13. srpnja na RTL Televiziji

Počev od utorka,13. srpnja, na programu RTL Televizije počet će se emitirati popularna američka serija “Teorija velikog praska“ (The Big Bang Theory), i to u udarnom terminu od 20.50 sati kada će se prikazati po dvije epizode.

Serija se sastoji se od 17 polusatnih epizoda a glavni su junaci Leonard (Johnny Galecki) i Sheldon (Jim Parsons), iako mladi, pravi stručnjaci u kvantnoj fizici, koji najviše problema imaju u rješavanju najjednostavnijih stvari iz svakodnevnog života.

Naime, ti briljantni fizičari koji mogu shvatiti kako svemir funkcionira, nikako ne uspijevaju komunicirati s ljudima, osobito djevojkama. No njihovi se životi počnu mijenjati dolaskom nove susjede Penny (Kaley Cuoco). I dok je Sheldon sretan sa svojim disfunkcionalnim prijateljima Wolowitzom (Simon Helberg) i Koothrappalijem (Kunal Nayyar), Leonard u Penny vidi šansu za mogućom vezom.

Autori i producenti serije, čija je treća sezona u Americi završila s emitiranjem u svibnju, su Chuck Lorre (“Dva i pol muškaraca”, “Dharma i Greg”, “Grace under fire”) i Bill Prady (“Gilmoreice”, “Dream on”, “Dharma i Greg”).

Za razliku od nekih drugih humorističnih serija, “Teorija velikog praska” je od samih početaka imala jako dobru gledanost što joj je i omogućilo da stigne do četvrte sezone koja se upravo snima. Jedan od razloga zbog kojeg je postigla takav uspjeh je odlično napisan scenariji prepun duhovitih dijaloga od kojih se, spomenimo kao zanimljivost i rijetkost, neki oslanjaju na znanstvene reference, što ne bi trebalo začuditi ako se zna da serija ima i svog savjetnika iz znanosti.


Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (3)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala